Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzoneTV živě ve 14:00 z LanCraftu!

3. 7. 2010 | 10:55 Všechny hry
Urputné boje na Intel LanCraftu Summer 2010 ve Starém Městě jsou v plném proudu. My se Vám pokusíme dění a atmosféru přímo z místa dění přiblížit pomocí PLAYzoneTV.Vysílat budeme přímo z místa dění a provádět Vás bude moderátorka pořadu Czech Quake, Barbora "Baru" Forstová.Baru Vám nejdříve celý LanCraft představí, seznámí vás s hrami, které se zde hrají. Dále si popovídáme o CS turnaji, zhodnotíme dosavadní průběh a předpoklady na umístěný jednotlivých týmů v turnaji.
Výchozí obrázek

Urputné boje na Intel LanCraftu Summer 2010 ve Starém Městě jsou v plném proudu. My se Vám pokusíme dění a atmosféru přímo z místa dění přiblížit pomocí PLAYzoneTV.

Vysílat budeme přímo z místa dění a provádět Vás bude moderátorka pořadu Czech Quake, Barbora "Baru" Forstová.

Baru Vám nejdříve celý LanCraft představí, seznámí vás s hrami, které se zde hrají. Dále si popovídáme o CS turnaji, zhodnotíme dosavadní průběh a předpoklady na umístěný jednotlivých týmů v turnaji.

Hostem bude hlavní organizátor LanCraftu Lukáš "Jump" Vobecký, se kterým si Baru popovídá o organizaci turnaje jako takové. Těšit si můžete i na spoustu dalších postřehů a informací, které se nikde jinde nedozvíte.

To vše již ve 14:00!