Přejít k hlavnímu obsahu

DeMusliM opouští MYM - !UPDATE!

5. 7. 2010 | 11:12 StarCraft 2
Ačkoliv je nyní beta test Starcraft 2 vypnutý a na progamingovém poli tak neprobíhají žádné zápasy, scéna se stále hýbe a žije. Posledním, kdo o tomto faktu dal vědět, je britský hráč Benjamin "DeMusliM" Baker, který je považován momentálně za absolutní světovou špičku. obrázek z gosugamers.net
Výchozí obrázek

Ačkoliv je nyní beta test Starcraft 2 vypnutý a na progamingovém poli tak neprobíhají žádné zápasy, scéna se stále hýbe a žije. Posledním, kdo o tomto faktu dal vědět, je britský hráč Benjamin "DeMusliM" Baker, který je považován momentálně za absolutní světovou špičku.

obrázek z gosugamers.net

DeMusliM ještě do nedávna hájil barvy německého klubu Meer Your Makers, jenomže to už není skutečností. Benjamin Baker se rozhodl tým opustit a porozhlédnout se po novém angažmá v Německu. Jestli se ptáte, proč se rozhodl zůstat v Německu, je odpověď zcela jasná. Německá ESL chystá pro Starcraft 2 svou ESL PRO SERIES. Této soutěže se mohou zúčastnit pouze domácí týmy. Právě proto Benjamin a ostatní světoví hráči, kteří nechtějí o tuto prestižní soutěž přijít, hledají angažmá v silnějších německých týmech.

Vyjádření Benjamina "DeMusliM" Bakera:

„No, co na to říct? Po pěkném pobytu v MYM je konečně čas jít dál. Rád bych poděkoval MYM za podporu a čas, který jsem mohl hájit jejich barvy, společně s úžasnými lidmi jako byl ReminD, LucifroN a hráči z SC2 sekce. Naskytla se nová příležitost a věřím, že vše bude oficiální v nejbližších dnech. Přeji hodně štěstí celému MYM.“

 

UPDATE Konec dohadům. DeMusliM zavítal do herní organizace mTw, kde mu za spoluhráče budou například Thomas 'kAra' CiolakPatrick 'iNfeRnaL' Möller a nebo Silvano 'NarutO' Bovo.