Přejít k hlavnímu obsahu

Finská sestava PlayZone o dvou hráčích

10. 7. 2010 | 21:04 Counter Strike 1.6
Finská sestava organizace PlayZone opět doplácí na státní pravidla, týkající se řádné vojenské docházky. Tentokrát se s týmem musí rozloučit hned trio hráčů.PlayZone.fi na ESWC - BASiC, Freon, dRiim, jiGetus, danzer (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Finská sestava organizace PlayZone opět doplácí na státní pravidla, týkající se řádné vojenské docházky. Tentokrát se s týmem musí rozloučit hned trio hráčů.


PlayZone.fi na ESWC - BASiC, Freon, dRiim, jiGetus, danzer (foto: hltv.org)

Sestavu okolo Joni "Freon" Huuma jsme měli možnost naposledy vidět na ESWC, kde bohužel skončili už ve druhé skupinové fázi. Na postupující a následné vítěze Natus Vincere jim chybělo pouhých osm kol!

Země tisíce jezer je ovšem známá svou vojenskou službou, kterou si musí odkroutit všichni mladíci. Každý "voják" si musí odsloužit minimálně šest měsíců v řadách finské armády, na podobný problém už narazili v lednu hráči Power Gaming, kteří ovšem minulý měsíc dostali zelenou a mohli se vrátit ke hraní.

Tentokrát se jedná o trio Ottu "danzer" Dimitrowa, Jirku "jiGetus" Ryhti-ho a Miikka "dRiim" Toroie, kteří se tak nedobrovolně musí na příštích pár měsíců přesunout od počítačů do kasáren. V týmu PlayZone tak zůstává dvojice hráčů Joni "Freon" Huumo - Kimmo "BASiC" Fagerholm. Kapitán týmu, Joni, se k této situaci vyjádřil následovně, "V pondělí začneme trénovat s novými hráči, s hráči, kteří mají chuť a hlad po úspěchu. PlayZone nás nadále budou podporovat, ale nebudeme vynášet předčasná rozhodnutí o sestavě."

Sestava PlayZone

{#Finsko} Joni "Freon" Huumo
{#Finsko} Kimmo "BASiC" Fagerholm

Zdroj: HLTV
Štítky: PLAYzone