Přejít k hlavnímu obsahu

The Last Resort obměňují sestavu

12. 7. 2010 | 13:06 Counter Strike: Source
Anglický celek The Last Resort nemá příliš štěstí na CS:Source sekce. Ačkoliv se zdá, že majitel týmu tuto hru podporuje ze všech nejvíc, žádný tým se u TLR příliš dlouho neudrží. Bude tomu jinak u nově představené sestavy?Do The Last Resort vstupuje několik starých známých z anglické scény. Velký návrat slaví mimo jiné Ollie 'crazycat' Netherton nebo například James 'PEZ' Perrot, kterého jsme mohli vídet i v barvách Power Gaming.
Výchozí obrázek

Anglický celek The Last Resort nemá příliš štěstí na CS:Source sekce. Ačkoliv se zdá, že majitel týmu tuto hru podporuje ze všech nejvíc, žádný tým se u TLR příliš dlouho neudrží. Bude tomu jinak u nově představené sestavy?

Do The Last Resort vstupuje několik starých známých z anglické scény. Velký návrat slaví mimo jiné Ollie 'crazycat' Netherton nebo například James 'PEZ' Perrot, kterého jsme mohli vídet i v barvách Power Gaming.

"Doufáme, že se nám podaří udělat nějaký dobrý výsledek na i40 a nakopne nás to k dobrým výkonům po celou sezónu," nastiňuje budoucnost týmu Netherton. "Máme opravdu radost, že můžeme znovu reprezentovat barvy takového týmu, jakým je TLR," uzavírá. Připomeňme, že v TLR také působí sekce z USA a je vcelku úspěšná. Naposledy její hráči dokázali vyhrát LANChamp LA.

Sestava The Last Resort

{#Velká británie} Ollie 'crazycat' Netherton
{#Velká británie} Will 'RedH' Manson
{#Velká británie} Louis 'Macky' McErlane
{#Velká británie} James 'PEZ' Perrott
{#Velká británie} Josh 'Mole' Rowley

Zdroj: fragster.de
Štítky: The Last Resort