Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet přestává podporovat UNiTED

12. 7. 2010 | 23:59 Counter Strike 1.6
Kazašský miliardář a Messiáš východní scény Murat "Arbalet" Zhumashevich se dnes rozhodl přestat podporovat rusko-ukrajinsko-kazašský tým UNiTED.UNiTED prozatím válčí ve fnaticPLAY BEAT IT pod názvem [u.s.b], na jak dlouho ale? (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Kazašský miliardář a Messiáš východní scény Murat "Arbalet" Zhumashevich se dnes rozhodl přestat podporovat rusko-ukrajinsko-kazašský tým UNiTED.


UNiTED prozatím válčí ve fnaticPLAY BEAT IT pod názvem [u.s.b], na jak dlouho ale? (foto: hltv.org)

Hlavní beneficient bývalých kazašského týmu k23 souhlasil s podporou nově vzniklých UNiTED, který sestával z tria ruských hráčů Virtus.pro a dua z k23. Přes skvělý začátek, který tito hráči pospolu zažili, tím je myšleno vítězství na ruském ASUS Spring, se všechno začalo otáčet proti nim.

V dubnu nejdříve tým opustil trenér Konstantin "groove" Pikiner a poté i ruská hvězda Ivan "F_1N" Kochugov. Záplatou v týmu se stal dlouhodobě nehrající kapitán ruské reprezentace Eduard "ed1k" Ivanov a ukrajinský Andrew "B1ad3" Gorodenskiy, který nahradil kazašského Malika "N1ck3L" Suliarova.

V této sestavě se bohužel týmu moc nedařilo a po třetím místě ve skupině ve druhé fázi ESWC, bylo jasné, že se něco musí stát. "Řekl jsem jim, že následující dva turnaje určí osud týmu," prozradil Zhumashevich ukrajinskému portálu gameinside.ua. "Na ESWC chlapci nepostoupili do playoff a do Dallasu nejedou, protože mají problém s vízy. Proto jsem se rozhodl ukončit dotování tohoto týmu, neboť větší ambice vidím v ukrajinských Natus Vincere."

Kapitán UNiTED, Dmitriy "hooch" Bogdanov si je toho všeho vědom a na adresu kazašského zbohatlíka jen řekl, "Dostali jsme všechno co jsme chtěli, jen aby jsme se stali jedničkou. Můžeme pouze poděkovat Muratovi, že se o nás nějaký čas staral."

Sestava UNiTED

{#Ruská federace} Dmitriy "hooch" Bogdanov
{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Kazachstán} Dauren "AdreN" Kystaubayev
{#Ukrajina} Andrew "B1ad3" Gorodenskiy

Podle posledních zpráv se trio ruských hráčů společně s hráči Alexandrem "xek" Zobkovem a Andreyem "XomA" Mironenkem pokusí vyhrát ruskou World Cyber Games kvalifikaci, kde jejich největším soupeřem budou konkurenční forZe.

Prozatím se hráči rozhodli hledat novou organizaci, ve které by mohli naplno pokračovat v hraní a snaze dostat se opět na vrchol východní scény.

Zdroj: HLTV
Štítky: Arbalet Cup, UNiTED