Přejít k hlavnímu obsahu

ENC: Česko zůstává před branami finále

13. 7. 2010 | 12:52 Counter Strike: Source
Mistrovství Evropy v počítačových hrách se blíží k vrcholu. Ve hře Counter-Strike: Source stačí v rámci European Nations Championship (ENC) odehrát již jenom jedno kolo a budeme znát čtveřici postupujících na offline finále v Německu.Mezi kvartetem národních reprezentací, které si to mezi sebou rozdají o postup do Německa, je i naše reprezentace, která se podobně jako v roce 2008, kdy jsme se stali Mistry Evropy, na poslední chvíli protáhla do další fáze.
Výchozí obrázek

Mistrovství Evropy v počítačových hrách se blíží k vrcholu. Ve hře Counter-Strike: Source stačí v rámci European Nations Championship (ENC) odehrát již jenom jedno kolo a budeme znát čtveřici postupujících na offline finále v Německu.

Mezi kvartetem národních reprezentací, které si to mezi sebou rozdají o postup do Německa, je i naše reprezentace, která se podobně jako v roce 2008, kdy jsme se stali Mistry Evropy, na poslední chvíli protáhla do další fáze.

Čtvrtfinálové zápasy jsou na programu v úterý 13. 7. 2010 od 21:00 a střetne se Česká republika s Dánskem a Velká Británie nastoupí proti Belgii. Vítězové se budou moci těšit na skvělé prizemoney a výlet do Německa na závěrečný turnaj, poraženým zbydou oči pro pláč.

ENC 2010 - Play-off

Čtvrtfinále

{#Česká Republika} Česko
0vs.2Dánsko {#Dánsko} 13.07.10 21:00
Detaily & Sázky
{#Velká británie} Velká Británie2vs.0Belgie {#Belgie} 13.07.10 21:00Detaily & Sázky

Zápasy se odehrají obvyklým formátem best-of-three a stejně jako v posledních dvou letech je nelze přeložit. Velkým rizikem tedy je, že některý z hráčů nebude pro zápas k dispozici. V současnosti to vypadá, že za náš tým nebude moci nastoupit Tomáš 'WT' Herout.

O sestavě Dánska prozatím nemáme žádné informace. Termín v polovině července dává alespoň naději, že Counter-Strike: Source již bude dostatečně aktualizovaný pro správné hraní.

PLAYOFF PAVOUK - ENC 2010 CS:Source
1. koloSemifináleFináleVítěz
bo3bo3bo3 
 
{#Francie} Francie1     
  {#Francie} Francie--   
{#PLAYzone} Volný postup
0     
    {#World}TBA-- 
{#Česká Republika} Česko0     
  {#Dánsko} Dánsko--   
{#Dánsko} Dánsko2     
      {#World}TBA
{#Belgie} Belgie0    Vítěz
  {#Velká británie} Velká Británie--   
{#Velká británie} Velká Británie2     
    {#World}TBA-- 
{#PLAYzone} Volný postup0     
  {#Německo} Německo--   
{#Německo} Německo1     
    {#World}TBA-- 
      {#World}TBA
    {#World}TBA--3. místo
 

PLAYzone.cz přinese ze všech zápasů podrobnou reportáž.

Zdroj: esl.eu