Přejít k hlavnímu obsahu

Evil Geniuses přeskočí Shanghai

20. 7. 2010 | 21:31 Counter Strike 1.6
Američtí Evil Geniuses se rozhodli vynechat čínskou zastávku Intel Extreme Masters Global Challenge v Šanghaji.Bronzový tým z víkendového Arbalet Cupu Dallas se rozhodl vynechat šanghajskou zastávku Intel Extreme Masters Global Challenge, která se koná už příští týden, přesněji ve dnech 29. července až 1. srpna.Celek bohužel neuvedl proč se na akci neukáže a ponechali tak vedení ESL před těžkým oříškem, jestli někoho narychlo pozvat nebo nechat skupinu B, odkud EG vypadli, jen tříčlennou.
Výchozí obrázek

Američtí Evil Geniuses se rozhodli vynechat čínskou zastávku Intel Extreme Masters Global Challenge v Šanghaji.

Bronzový tým z víkendového Arbalet Cupu Dallas se rozhodl vynechat šanghajskou zastávku Intel Extreme Masters Global Challenge, která se koná už příští týden, přesněji ve dnech 29. července až 1. srpna.

Celek bohužel neuvedl proč se na akci neukáže a ponechali tak vedení ESL před těžkým oříškem, jestli někoho narychlo pozvat nebo nechat skupinu B, odkud EG vypadli, jen tříčlennou.

Dobrou zprávou je ale to, že čínská kvalifikace zná své postupující. Stali se jimi týmy TyLoo a wNv.cn, kteří tak ponesou domácí vlajku do boje proti nejlepším světovým celkům.

Skupina ASkupina B
{#Švédsko} SK Gaming{#Švédsko} fnatic
{#Korejská republika} WeMade FOX{#Německo} mousesports
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Čína} wNv.cn
{#Čína} TyLoo{#World} TBA

Global Challenge Šanghaj bude první LAN akcí nové sezony Intel Extreme Masters V a účastníci zde budou bojovat o krásných čtyřicet tisíc dollarů.

Zdroj: HLTV
Štítky: ESL, Evil Geniuses