Přejít k hlavnímu obsahu

EMS: Známe prvního finalistu!

23. 7. 2010 | 14:46 EMS: Známe prvního finalistu!
Německý powerhouse mTw si zajistil postup do finále soutěže ESL Major Series vítězstvím nad italským celkem OX.Enermax. mTw se tak stává prvím známým týmem, postupujícím do grand finále šestého ročníku soutěže ESL Major Series. mTw v tomto ročníku EMS předvádí skvělé výsledky. Ve vyřazovací části si poradilo s týmy jako Rage Gaming či Reason Gaming. V semifinále pak rozdrtilo svého italského soupeře OX.Enermax na dvou mapách a zajistilo si tak zasloužené místo v grandfinále této soutěže.
Výchozí obrázek

Německý powerhouse mTw si zajistil postup do finále soutěže ESL Major Series vítězstvím nad italským celkem OX.Enermax. mTw se tak stává prvím známým týmem, postupujícím do grand finále šestého ročníku soutěže ESL Major Series.

mTw v tomto ročníku EMS předvádí skvělé výsledky. Ve vyřazovací části si poradilo s týmy jako Rage Gaming či Reason Gaming. V semifinále pak rozdrtilo svého italského soupeře OX.Enermax na dvou mapách a zajistilo si tak zasloužené místo v grandfinále této soutěže.

O druhém týmu, který postoupí do grandfinále a bude mít možnost si to rozdat s našlapanými mTw, se rozhodne ve 20:00 CET v neděli. Rozhodovat se bude mezi, v současnosti, nejlepším českým týmem Power Gaming a elitním ostrovním celkem Team Dignitas. Cesta turnajem českého týmu vedla přes švédské H2K a následně přes ruské Rage. Oba týmy se však nedokázaly vzchopit a porazit jeden z nejlepších Call of Duty 4 týmů Evropy. Britové z Team Dignitas pak v osmifinále narazili na italské AIRBORNE, se kterými na třech mapách vyhráli. V následujícím zápase porazili i dalšího českého zástupce, eSubu na mapách mp_crossfire a mp_strike se stejným výsledkem 16:12.

Celek mTw tak už může pohodově sledovat nedělní zápas mezi českými Power Gaming a britskými Team Dignitas, kteří by podle předpokladů měli svést napínavý a vyrovnaný souboj. Doufejme, že vítězně z tohoto utkání vzejde právě český tým.

Štítky: EMS, mTw