Přejít k hlavnímu obsahu

SK Gaming nejedou do Číny

23. 7. 2010 | 23:05 Counter Strike 1.6
Švédští SK Gaming se řadí po bok amerických Evil Geniuses a nezúčastní se tak nadcházející Intel Extreme Masters Global Challenge Šanghaj.Na TyLoo.raw padlo štěstí, zahraje si "domácí" turnaj (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Švédští SK Gaming se řadí po bok amerických Evil Geniuses a nezúčastní se tak nadcházející Intel Extreme Masters Global Challenge Šanghaj.


Na TyLoo.raw padlo štěstí, zahraje si "domácí" turnaj (foto: hltv.org)

Američtí Evil Geniuses minulé úterý oznámili, že se nehodlají dopravit do Šanghaje a tam odehrát první zastávku nové sezony Intel Extreme Masters V. Organizace ani neoznámila důvod neúčasti a organizátorům nezbývalo nic jiného, než pozvat třetí tým čínské kvalifikace, TyLoo.raw.

Jenže aby toho nebylo málo, do Číny se nechystají ani SK Gaming, kteří stále hledají náhradu za Rasmuse "GuX" Stahla. Vedení nejspíš nechtělo posílat tým někam, dokud nebude stanoven pátý, stabilní element kádru. Na jejich místo se tak dostává čtvrtý čínský celek 9eZ.

Skupina ASkupina B
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Švédsko} fnatic
{#Čína} 9eZ{#Německo} mousesports
{#Čína} TyLoo{#Čína} TyLoo.raw
{#Korejská republika} WeMade FOX{#Čína} wNv.cn

První zastávka Intel Extreme Masters je situována do činského města Šanghaj ve dnech 29. července až 1. srpna, kde se osm celků popere o celkových čtyřicet tisíc dolarů.