Přejít k hlavnímu obsahu

Nový Patch, nový hrdina, spousta změn

29. 7. 2010 | 14:50
Po delší době se dostavil do hry větší patch, který přínáší slibovane a lahodné změny.Jako podstatná změna se jeví změna vote systému a to že k uskutečnění remake/pauzy stačí pouchých 70% souhlasu, pokud je ve hře leaver tak 50%. Byly přidány 3 nové skladby. Byla také přidána nová funkce; jejím zavoláním příkazem /pa nebo /pingall se v lobby zobrazí pingy všech hráčů.
Výchozí obrázek

Po delší době se dostavil do hry větší patch, který přínáší slibovane a lahodné změny.

Jako podstatná změna se jeví změna vote systému a to že k uskutečnění remake/pauzy stačí pouchých 70% souhlasu, pokud je ve hře leaver tak 50%. Byly přidány 3 nové skladby. Byla také přidána nová funkce; jejím zavoláním příkazem /pa nebo /pingall se v lobby zobrazí pingy všech hráčů.

Devourer

Kromě různých úprav bugů a prvků hry byl přidán očekáváný hrdina Doctor Repulsor. Devourer si zasloužil změnu své ulty. Během channelingu se každou vteřinu z 10 možných nafoukne, zvětší rozsah prdíků a přidá si slušný počet hp. Gauntlet byl naopak utlumen. A výrazně upraven byl i Vindicator, chudákovi zmenšili rozsah u Sages Lore, trošku přidali na ceně many a pasivní skill silencuje pouze viditelné jednotky, ale na druhou stranu má 2 inteligence za kill místo 1.

Team Match Making ještě nepřišel. Vyplatí se ještě hrát Gauntlet? Co Doctor? Zvýší se hranost Devourera?