Přejít k hlavnímu obsahu

Záznam z showmatche TLO vs MaDFroG

7. 8. 2010 | 18:54 StarCraft 2
Německý Kolín nad Rýnem se pro aktuální měsíc dá bez nadsázky označit jako hlavní město progamingu. Ještě čtrnáct dní před nadcházejícím Gamesconem a turnajem ze série Intel Extreme Masters se v tomto městě koná tento víkend European WarCraft Invitational.
Výchozí obrázek

Německý Kolín nad Rýnem se pro aktuální měsíc dá bez nadsázky označit jako hlavní město progamingu. Ještě čtrnáct dní před nadcházejícím Gamesconem a turnajem ze série Intel Extreme Masters se v tomto městě koná tento víkend European WarCraft Invitational. Jedná se o turnaj pod záštitou firmy Blizzard.

Kromě hlavních turnajů ve Warcraft 3 a World of Warcraft Arena 3vs3 se zde uskuteční dva showmatche v SC2, respektive jeden už máme za sebou. Hlavními aktéry obou dvou klání jsou domácí hvězda {#Německo} TLO, proti kterému stojí legendární warcraft hráč {#Švédsko} MaDFroG.

Jestliže jste dnešní zápas propásli, případně byste si duel rádi zopakovali, na ESL.tv je vám k dispozici záznam. Jak zápas dopadl, nebudu prozrazovat.

Již zítra v poledne můžete sledovat další duel těchto borců, kteří se představí ve vzájemné odvetě. Sledujte na www.esl.tv a www.wow-europe.com/rf10/