Přejít k hlavnímu obsahu

TEK-9 Top10 poprvé v červenci

11. 8. 2010 | 18:55 TEK-9 Top10 poprvé v červenci
Hodnocení nejlepších evropských Call of Duty 4 týmů se z Cadred.org stěhuje na oblíbený sesterský portál TEK-9.org, kde se právě většina CoD4 komunity schází.Změnou domácího portálu se mění pouze jméno žebříčku, i nadále se budou do hlasování započítávat hlasy zástupců předchozích 10 nejlepších týmů a pětice expertů z prostředí redaktorů a adminů Call of Duty 4.
Výchozí obrázek

Hodnocení nejlepších evropských Call of Duty 4 týmů se z Cadred.org stěhuje na oblíbený sesterský portál TEK-9.org, kde se právě většina CoD4 komunity schází.

Změnou domácího portálu se mění pouze jméno žebříčku, i nadále se budou do hlasování započítávat hlasy zástupců předchozích 10 nejlepších týmů a pětice expertů z prostředí redaktorů a adminů Call of Duty 4.

Ačkoliv v hlasování odborné poroty většinou na první místo dosáhl česko-nizozemský tým Power Gaming po důležité výhře na Antwerp Esports Festival, nakonec na špici zůstal švédský celek Fnatic, Power si přesto polepšili o dvě pozice od uvedení posledního žebříčku a druzí skončili pouze o 3 hlasy. Na třetí příčku se propadli H2k-Gaming, kteří ve finále AEF podlehli právě Power Gaming.

Dvojice britských týmů se poprala o čtvrté a páté místo, díky lepšímu umístění na belgickém turnaji nakonec výše vystoupal Team Dignitas, který si polepšil na úkor svých krajanů z Reason Gaming, elitní šestici ještě uzavírá jediný německý tým v žebříčku - SPEEDLINK. Podle vyjádření hlasujících jsou další týmy velice vyrovnané a jejich umístění v Top10 záviselo hodně na výsledcích z LAN turnajů Antwerp Esports Festival a Gamersject 3.

1.
{#Švédsko} Fnatic-131 bodů
2.{#Česká Republika} Power Gaming2128 bodů
3.{#Švédsko} H2k-Gaming1122 bodů
4.
{#Velká británie} Team Dignitas
197 bodů
5.
{#Velká británie} Reason Gaming
187 bodů
6.
{#Německo} SPEEDLINK
277 bodů
7.
{#Nizozemsko} Rage Gaming
NOVÝ46 bodů
8.
{#Francie} TCM Gaming
231 bodů
9.
{#Polsko} PGS Gaming
NOVÝ30 bodů
10.
{#Francie} MondialServers
NOVÝ25 bodů