Přejít k hlavnímu obsahu

Toni spouští videoblog k přípravě na WCG

Česká legenda gamingu Antonín "Toni" Bláha spouští svůj videoblog o přípravě na česko-slovenskou World Cyber Gaming kvalifikaci. Ve spolupráci s Red Bullem se pokusí přiblížit běžným lidem i ostatním hráčům zajímavé momenty z jeho tréninku.ESUBA. Toni prezentuje multiklan eSuba, jenž je dlouhodobě jedničkou v českém eSportu. Zdroj: eSuba.eu
Výchozí obrázek

Česká legenda gamingu Antonín "Toni" Bláha spouští svůj videoblog o přípravě na česko-slovenskou World Cyber Gaming kvalifikaci. Ve spolupráci s Red Bullem se pokusí přiblížit běžným lidem i ostatním hráčům zajímavé momenty z jeho tréninku.

Toni
ESUBA. Toni prezentuje multiklan eSuba, jenž je dlouhodobě jedničkou v českém eSportu. Zdroj: eSuba.eu

Antonín Bláha alias Toni je 27letý hráč TrackManie. Tuto hru hraje již více než 5 let a během své kariéry se již podíval na turnaje v USA (ESWC), Dánsku (The-eXperience) a již několikrát navštívil Francii (ESWC, Game in Chelles).

Nyní se pokouší zdolat další výzvu, kterou je postup na mezinárodní finále World Cyber Games 2010, které se uskuteční v "městě filmu" Los Angeles. Na něj se má možnost dostat díky česko-slovenské kvalifikaci, kterou pořádá zdejší portál PLAYzone.cz. Do LA se podívají nejlepší hráči z her TrackMania Nations Forever a FIFA10.

Toni bezesporu patří mezi favority na přední místa. Jeho největší konkurenty, zajímavé momenty, speciální tréninkové metody a mnoho více se pokusí přinést ve svém videoblogu, jehož díly by měly vycházet vždycky po pár dnech.

Premiérový díl a představení projektu naleznete na oficiálním webu.

Štítky: Toni