Přejít k hlavnímu obsahu

Playzone odhaluje novou sestavu

19. 8. 2010 | 23:52 Counter Strike 1.6
Před dvěma dny jsme vás informovali o rozpadu finské sestavy organizace PlayZone. Jediný hráč, který v týmu zůstal, Joni "Freon" Huumo už ale stihl poskládat celkem legendární sestavu.Rozkol mezi Jonim "Freon" Huumo-em a Kimmem "BASiC" Fagerholmem vyústil odchodem hned čtyř hráčů stávající finské sekce, přičemž druze jmenovaný hráč se rozhodl ukončit svou herní kariéru. Ovšem stačilo jen osmačtyřicet hodin a PlayZone má novou sestavu.
Výchozí obrázek

Před dvěma dny jsme vás informovali o rozpadu finské sestavy organizace PlayZone. Jediný hráč, který v týmu zůstal, Joni "Freon" Huumo už ale stihl poskládat celkem legendární sestavu.

Rozkol mezi Jonim "Freon" Huumo-em a Kimmem "BASiC" Fagerholmem vyústil odchodem hned čtyř hráčů stávající finské sekce, přičemž druze jmenovaný hráč se rozhodl ukončit svou herní kariéru. Ovšem stačilo jen osmačtyřicet hodin a PlayZone má novou sestavu.

PlayZone vítá hned tři hráče z bývalého klanu Soltec, kteří v dobách největší slávy sdíleli s Jonim první místa finské scény. Atte "Vidi" Hyväkkä, Ari "spin" Raimi a Timi "aslak" Verkkoperä se vrací, aby potrápili své konkurenty z Power Gaming. Toto kvarteto doplní Aleksi "allu" Rundberg, který doposud hájil barvy týmu munkka.

Kristopher "Sight" Smith, generální manažer PlayZone, na adresu finské sekce řekl, že "toto je poslední šance, jakou dáváme všem finským hráčům. Ať se jim zadaří nejen v ESL Pro Series, ale také na offline akcích, kam tým vyrazí."

Sestava PlayZone.fi

{#Finsko} Joni "Freon" Huumo
{#Finsko} Atte "VIDI" Hyväkkä
{#Finsko} Ari "spin" Raimi
{#Finsko} Timi "aslak" Verkkoperä
{#Finsko} Aleksi "allu" Rundberg

Zdroj: HLTV
Štítky: PLAYzone