Přejít k hlavnímu obsahu

Lions nakonec s novou sestavou

24. 8. 2010 | 01:31 Counter Strike 1.6
Nekonečná sága okolo hráčů H2k Gaming konečně dospěla do svého konce. Švédská sestava nakonec podle všech předpokladů bude hrát pod křídly organizace Lions.Norská organizace po posledních problémech s norskou sestavou okolo Karla Williama "kalle" Haraldsena byla bez kvalitní CS 1.6 sestavy. Na povrch ale vypluly tajné pakty mezi hráči H2k Gaming a samotnými manažery výše zmíněné organizace. Nesčetněkrát se pak objevila novinka o tom, že švédská pětka míří ke konkurenci, ovšem manažeři nizozemské organizace zase vše dementovali.
Výchozí obrázek

Nekonečná sága okolo hráčů H2k Gaming konečně dospěla do svého konce. Švédská sestava nakonec podle všech předpokladů bude hrát pod křídly organizace Lions.

Norská organizace po posledních problémech s norskou sestavou okolo Karla Williama "kalle" Haraldsena byla bez kvalitní CS 1.6 sestavy. Na povrch ale vypluly tajné pakty mezi hráči H2k Gaming a samotnými manažery výše zmíněné organizace. Nesčetněkrát se pak objevila novinka o tom, že švédská pětka míří ke konkurenci, ovšem manažeři nizozemské organizace zase vše dementovali.

Přes všechny zprávy, které byly vydány, se nakonec švédští hráči rozutekli ke konkurenci. Trio neaktivních hráčů zamířilo k rusko-švédským Begrip a aktivní pětka zamířila nakonec k Lions. Christophe "Monk" Roblin, šéf norské organizace, okomentoval přestup následovně, "Jsme rádi, že můžeme přivítat novou sestavu tak rychle. Díky minulým jedenácti měsícům jsme se díky CS sekci dostali do podvědomí scény. Těšíme se na novou ko-operaci s novou švédskou sestavou se kterou se snad posuneme dál."

Sestava Lions

{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson
{#Švédsko} Björn "threat" Pers

Pod novým tagem se sestava chystá do Pekingu na finále soutěže MSI BEAT IT.

Zdroj: HLTV
Štítky: H2K Gaming, Lions