Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba KOTH - král je znám

6. 9. 2010 | 15:25 StarCraft 2
O víkendu se uskutečnil první z turnajů King of the Hill, který běží pod taktovkou domácího celku eSuba.Turnaje se zúčastnilo nejlepších 16 českých a slovenských hráčů, kteří byli pozváni na základě svých úspěchů v prvním herním měsíci. Cely turnaj se hrál formou SE BO3.
Výchozí obrázek

O víkendu se uskutečnil první z turnajů King of the Hill, který běží pod taktovkou domácího celku eSuba.

Turnaje se zúčastnilo nejlepších 16 českých a slovenských hráčů, kteří byli pozváni na základě svých úspěchů v prvním herním měsíci. Cely turnaj se hrál formou SE BO3.

Do samotného finále se probojovali 2 zástupci eSuby - {#Česká Republika} PredY a {#Česká Republika} w0nder. Určitě každý očekával bezproblémové vítězství PredYho, který již stabilně je nejlepším domácím hráčem. K překvapení diváků se však v krásné úvodní hře w0nder ujal vedení 1-0 a PredY musel dotahovat. To se mu nakonec povedlo a vítězstvím ve 3. hře se stal prvním králem soutěže a do banku si připsal prvních 100,- Kč.

KOTH - PredY

Vy teď máte možnost registrovat se do 2. turnaje, který se uskuteční tento čtvrtek v 19:00. Podmínkou je jediné - umístnění minimálně v platinové lize na Battle Netu.
Turnaje se může zúčastnit prvních 32 přihlášených hráčů a vítěz si vybojuje možnost vyzvat PredYho o místo na trůně.

Veškeré informace o minulém a i plánovaném turnaji najdete na stránkách eSuby.