Přejít k hlavnímu obsahu

Verya přijímá CS:Source tým

8. 9. 2010 | 21:36 Counter Strike: Source
Další z domácích organizací se pouští na pole Counter-Strike: Source. Po týmech jako eSuba, Authority nebo Suicide se tato hra, která zažívá boom zejména díky INTEL lize, objevuje i organizaci Verya.Sami manažeři týmu přiznávají, že původně vůbec neměli v plánu Counter-Strike: Source přijímat, ovšem nabídka hráčů je nakonec přesvědčila.
Výchozí obrázek

Další z domácích organizací se pouští na pole Counter-Strike: Source. Po týmech jako eSuba, Authority nebo Suicide se tato hra, která zažívá boom zejména díky INTEL lize, objevuje i organizaci Verya.

Verya LogoSami manažeři týmu přiznávají, že původně vůbec neměli v plánu Counter-Strike: Source přijímat, ovšem nabídka hráčů je nakonec přesvědčila.

Vznik tohoto týmu se datuje do poloviny srpna, kdy se na LAN Dětkovice dohodl Lukáš 'SlaLik' Vlček (dříve Gunrunners nebo Insenia) a Vojtěj 'eRkon' Andrle na složení nového týmu, který by měl na to konkurovat těm nejlepším.

Dalšími členy do party jsou Robert 'Jalu' Jalůvka, který se na CS:Source scéně uvedl pěknými výkony na WGT 2009 v Bratislavě a dvojice mladíků - Jan 'showe' Novák a Filip 'puLse' Danyi.

'Pilně trénujeme na INTEL Source ligu na PLAYzone.cz a naším cílem je dostat se co nejdál," naznačují hráči své ambice v prohlášení pro web Verye. "Chystáme se také hrát na Mezihernových turnajích, kde bychom rádi nasbírali první společné offline zkušenosti. Účast na všemožných online turnajích a ligách je samozřejmostí," dodávají hráči.

Nám nezbývá než popřát hráčům hodně štěstí a pevnou vůli, která je přenese přes případné počáteční nezdary. Poprvé se tento tým představí v akci již zítra v prvním kole kvalifikace INTEL Ligy.

Sestava Verya

{#Česká Republika} Lukáš 'SlaLik' Vlček
{#Česká Republika} Vojtěch 'eRkon' Andrle
{#Česká Republika} Robert 'Jalu' Jalůvka
{#Česká Republika} Filip 'puLse' Danyi
{#Česká Republika} Jan 'showe' Novák

Zdroj: verya.eu