Přejít k hlavnímu obsahu

I RisenTalent podporují Counter-Strike: Source

8. 9. 2010 | 22:06 Counter Strike: Source
S dnešními zprávami o příchodech CS:S týmů pod domácí organizace se doslova roztrh pytel. Po eEriness a Verya oznamují sestavu pro INTEL Counter-Strike: Source ligu i RisenTalent.A není to sestava ledajaká. Figurují v ní samí známí a hlavně zkušení hráči, kteří toho mají na poli CS:Source hodně za sebou.
Výchozí obrázek

S dnešními zprávami o příchodech CS:S týmů pod domácí organizace se doslova roztrh pytel. Po eEriness a Verya oznamují sestavu pro INTEL Counter-Strike: Source ligu i RisenTalent.

RisenTalent LogoA není to sestava ledajaká. Figurují v ní samí známí a hlavně zkušení hráči, kteří toho mají na poli CS:Source hodně za sebou.

Kapitánem týmu je zkušený Dmitry 'whisp' Grebennikov, který si k sobě přizval dvojici dříve známou například z inteRaction - zkušené duo Martin 'tv1' Dráha a Martin 'nub1um' Lelek. Dalším ostříleným hráčem v sestavě je Tomáš 'Sticker' Jasný, který má stejně jako jeho ostatní spoluhráči zkušenosti i ze zahraničních offline turnajů.

Jediným "nováčkem" v sestavě je osmnáctiletý Marek 'supEnoc' Podnecký, pro kterého je tento tým první velkou šancí se prosadit na vyšší úrovni.

Plány týmu pro nejbližší týdny měsíce jsou jasné, na domácí scéně se toho děje opravdu hodně a od toho se odvíjí i priority sekce. "Určitě nás uvidíte na ESL i na PLAYzone.cz INTEL Lize, časem se ale chceme podívat i do zahraničí," potvrzuje nub1um v rozhovoru pro domácí web. "Teď se koncem měsíce určitě objevíme v Praze na Mezihernovém turnaji," dodává supEnoc.

Sestava RisenTalent

{#Česká Republika} Martin 'nub1um' Lelek
{#Ruská federace} Dmitry 'wh1sp' Grebennikov
{#Česká Republika} Marek 'supEnoc' Podnecký
{#Česká Republika} Martin 'tv1' Dráha
{#Česká Republika} Tomáš 'Sticker' Jasný