Přejít k hlavnímu obsahu

Playzone potvrzuje příchod nové sestavy

10. 9. 2010 | 00:52 Counter Strike 1.6
Organizace Playzone potvrdila příchod nové švédské sestavy pod vedením ex-Meet Your Makers hráče Andrého "BARBARR" Möllera.Jon "hyvlarn" Edelsvärd, jak si povede v Playzone? (foto: fragbite.se)
Výchozí obrázek

Organizace Playzone potvrdila příchod nové švédské sestavy pod vedením ex-Meet Your Makers hráče Andrého "BARBARR" Möllera.


Jon "hyvlarn" Edelsvärd, jak si povede v Playzone? (foto: fragbite.se)

Je to jen pár dní co se po celé Evropě začali dávat do pohybu drby, které vykořenily v samém srdci Švédska. André "BARBARR" Möller, bývalá hvězda Meet Your Makers a H2k Gaming, společně s Jonem "hyvlarn" Edelsvärdem poskládal novou švédskou sestavu pod záštitou organizace Playzone.

Z původního týmu zůstává pouze duo Manne "manne" Nordqvist a Tobias "pinne" Jansson, kteří tak přežili "zemětřesení", které týmem v letních měsících proběhlo. Pátým členem nové sestavy se stává bratr Freje "kHRYSTAL" Sjöströma, Finn "qp" Sjöström, který se tak po poslední štace u Confis.SharkGaming vrací na mezinárodní pole.

Sestava Playzone.se

{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Jon "hyvlarn" Edelsvärd
{#Švédsko} Manne "manne" Nordqvist
{#Švédsko} Tobias "pinne" Jansson
{#Švédsko} Finn "qp" Sjöström

Jejich prvním důležitým turnaje bude nedělní Last Chance Cup, který pořádá ESL při příležitosti jednoho volného slotu do prvního kvalifikačního kola Intel Extreme Masters V.

Zdroj: HLTV
Štítky: PLAYzone