Přejít k hlavnímu obsahu

GSL: Končí i TLO

20. 9. 2010 | 21:57 StarCraft 2
Německý Terran  Dario „TLO“ Wünsch bohužel smolně napodobuje  Idru a rovněž se loučí se zářijovým turnajem GSL.
Výchozí obrázek

Německý Terran {#Německo} Dario „TLO“ Wünsch bohužel smolně napodobuje {#Spojené státy americké} Idru a rovněž se loučí se zářijovým turnajem GSL. Osudným soupeřem se mu stal domácí hráč týmu oGs {#Korejská republika} Kim „Hyperdub“ Yoo Jong. Oba hráči se znají velice dobře, vždyť TLO sdílí s hráči oGs stejný klanový dům.

V souboji TvT se odehrálo mnoho zajímavých výměn a to především na první mapě, kde si oba hráči museli připadat jako na houpačce. Bohužel jak už je v této soutěži zvykem, na internetu nejsou ke shlédnutí žádné vody, kromě oficiálních stránek. Zde můžete shlédnout již zmiňovanou první mapu, avšak za vše ostatní si již musíte připlatit. Pokud jste tedy zápas nestihli live, musíte vyčkat až nějaký záznam ze hry „uteče“.

Nakonec ještě krátce k celému zápasu. První mapu pro sebe ukořistil TheLittleOne. Na dalších dvou však na svého soupeře již nestačil a Hyperdub nám tak uzavřel finálovou šestnáctku, která se skládá pouze z domácích hráčů. Dario Wünsch však všechny své fanoušky opět nadchnul velice zábavnou hrou a i v pozápasovém rozhovoru nešetřil optimismem a skvělou náladou. Jak sám řekl, atmosféru si užívá, v Koreji se mu líbí a pouze doufá, že přibude více zahraničních hráčů.