Přejít k hlavnímu obsahu

Reason Gaming propouští svou CoD4 sekci

Britská organizace Reason Gaming se po téměř dvou letech loučí se svojí Call of Duty 4 sekcí. Tým se rozpadl krátce poté, co se jeho dlouhodobý člen Tom "D1ablo" Newman rozhodl ukončit kariéru a věnovat se studiu na univerzitě.
Výchozí obrázek

Britská organizace Reason Gaming se po téměř dvou letech loučí se svojí Call of Duty 4 sekcí. Tým se rozpadl krátce poté, co se jeho dlouhodobý člen Tom "D1ablo" Newman rozhodl ukončit kariéru a věnovat se studiu na univerzitě.

Poté, co Tom "D1ablo" Newman oznámil konec své kariéry, aby se více zaměřil na studia, pokoušel se tým najít adekvátní náhradu, Daniel "SoCLoN" Perez O’Connor se pokusil do týmu opět přivést svého bratra Jasona, který je v komunitě známý jako Lookzor. "SoCLoN nám dal ultimátum, buď vezmeme jeho bratra Lookzora zpět do týmu, nebo končí," vysvětluje Christopher "Lighters" Lightburn ve svém vyjádření. Nové sestavě se však nedařilo najít společnou řeč, týmu chybělo patřičné nasazení a odhodlání dál pokračovat, a to se podepsalo především na aktivitě. Na tyto nepříznivé okolnosti patřičně zareagovali bratři SoCLoN a Lookzor, kteří tým opustili a nechali tak Reason Gaming ve třech, zbývající hráči se sice pokoušeli najít náhradu za své bývalé spoluhráče, ale nakonec se rozhodli jít každý svou vlastní cestou.

Poslední aktivní sestava Reason Gaming byla následující

{#Velká británie} Christopher "Lighters" Lightbur
{#Velká británie} Tom "D1ablo" Newman
{#Irsko} Ryan "duffer" Duffy
{#Velká británie} Chris "Nreo" Mead
{#Velká británie} Daniel "SoCLoN" Perez O’Connor

Reason Gaming na CIC7
Reason Gaming na Crossfire Intel Challenge 7. Foto: TEK-9.org
.

 

Část vyjádření Christophera "Lighters" Lightburna z portálu TEK-9.org:
"Je to konec jedné éry a ty dva roky jsou příliš dlouho na jednoduché vyjádření. Chtěli bychom poděkovat Benovi, Adamovi a Nordymu, kteří se o nás vždycky poctivě a s respektem starali. Stalo se z nich mnohem více než jen manažeři a během let se stali našimi přáteli. Pomáhali nám kdykoliv to bylo možné a vždycky se nám snažili zajistit nejlepší podporu. Není pochyb o jejich odhodlání a úsilí, které do této organizace vložili. Jsme hrdí, že jsme mohli být součástí tak skvělé organizace jako Reason Gaming déle než 2 roky a slídíme nezapomenutelné zážitky. Během dobrých i špatných časů nás vždy podporovali a my jsme si časy v týmu velmi užívali."

Zdroj: TEK-9
Štítky: Reason Gaming, CoD4