Přejít k hlavnímu obsahu

X-RaY: Richard je mladý talent

9. 11. 2010 | 00:17 Counter Strike 1.6
Kapitán slovenských DOG Soldiers, Tomáš "X-RaY" Ostrožlík se nám v pozdních večerních hodinách dostal pod ruku a my měli tu možnost si s touto slovenskou hvězdou na chvilku popovídat.
Výchozí obrázek

Kapitán slovenských DOG Soldiers, Tomáš "X-RaY" Ostrožlík se nám v pozdních večerních hodinách dostal pod ruku a my měli tu možnost si s touto slovenskou hvězdou na chvilku popovídat.

Nedávné změny na česko-slovenské se dotkly i známého slovenského mix-týmu east, jehož hráči se po delší mixovací náladě rozhodli opět vzít svůj osud do rukou a začít pořádně zatápět všem předním českým a slovenským týmům. Jejich druhé místo ve druhé GIGABYTE lize není žádným překvapením, ovšem tým nyní prochází změnou v podobě příchodu nového hráče (čtěte DOG Soldiers přijímají slovenskou sekci). Jak se na to  dívá kapitán týmu?

Tomko, dlouho jste hráli v takové mix-tým sestavě. Konečně jste i narazili na organizaci, která vás vzala pod svá křídla. Čekají vás už jen dobré časy?

Myslím, že to teraz pojde k lepšiemu, nielen že sa DOG Soldiers vracaju, ale narazil som aj na našho súkromného sponzora pccko.sk, tak verím, že v novej zostave niečo dosiahneme.

Prozatím jste druzí ve 2. lize. Pokusíte se dohnat své soky Fofos Gaming, nebo se soustředíte na dohrání ligy na druhém místě?

No kedže sme zápas proti samotným fofos gaming prehráli 12-16, tak už nieje šanca ich dobehnut, pretože pochybujem, že by prehráli niektorý zo svojích neodohratých zápasov. Takže viac méněj sa sústredíme nato, abysme vyhráli všetky ostatné zápasy.

Jak došlo ke změně v týmu? Byla plánovaná, nebo nečekaná?

K zmeně v týmu došlo z viacerých dovodov. Ten prvý dovod bol ten, že já, giotive a uno bysme to eště rádi hrávali nějako na úrovni a druhý dovod bol taký, že will a Jergus nemali 100% motivaciu na hranie/trenovani. Tým pádom celá "morálka" týmu šla dole a všetko vyvrcholilo prehrou na MH proti Team Hollywood. Takže zmena to bola skor nutená ako plánovaná.

Co si od nového hráče slibujete? Richard přeci jen nějakou dobu hrál v jedné sestavě, jak si na sebe zvykáte?

Tak Richard je podla mňa mladý talent. A co sa týká toho, ako sa nám hraje, tak je to okey, sice momentálne len mixujeme spolu, ale čoskoro bysme mali začat normálně trénovat. Zvykat si na seba moc nemusíme, kedže jsme sa snažili zobrat do týmu hráča z Košic alebo z Východu.

Tím je váš tým hodně proslavný, sdružujete ty nejlepší hráče Východu. Zúčastníte se i Mezihernového turnaje, který se koná i tento měsíc?

Samozrejme, už jsme prihlásený

Chystáte se do budoucna zúčastnit i nějakého jiného LAN turnaje?

Rádi bychom sa zúčastnili GIGBYTE LAN finále, já osobně sa asi zúčastnim aj finále CS:S INTEL ligy za tým spray. A co sa týká dalších turnajov, tak to záleží od termínu turnaja a obsadenia.

Tak přeju hodně štěstí nejen tobě, ale všem tvým spoluhráčům. Budu se těšit na všechny turnaje, kterých se zúčastníte a snad se po Vánocích uvidíme na LAN finále! Jestli bys chtěl ještě nakonec něco říct, máš tu možnost.

Aj já ďakujem za rozhovor, chcel by som poďakovat firme pccko.sk a tak isto týmu DOG Soldiers za podporu a tak isto aj fanušikom. :P

Štítky: rozhovor