Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer.cz liga: Kvalifikace - začíná skupinová fáze

Registrace ukončeny, kvalifikační turnaj do SuperGamer.cz Ligy je připraven začít, jaké týmy se nakonec připojí k pozvané čtveřici v první lize?
Výchozí obrázek

Registrace ukončeny, kvalifikační turnaj do SuperGamer.cz Ligy je připraven začít, jaké týmy se nakonec připojí k pozvané čtveřici v první lize?

Na úvod bych chtěl poděkovat hráčům Call of Duty 4 za projevený zájem o turnaje portálu PLAYzone a samozřejmě i za hojný počet týmů, které se daly dohromady pro SuperGamer.cz Call of Duty 4 Ligu, první ligu v této hře na PLAYzone. Váš zájem nás přesvědčuje, že naše snaha o pozvednutí naší scény není úplně marná a že se máme i nadále snažit podporovat tuto hru.

SuperGamer.cz

Nyní se vrátíme ke kvalifikačnímu turnaji, jeho první fází budou skupiny, týmy byly rozděleny do 16 skupin po 3-4 týmech, dvojice nejlepších týmů z každé skupiny postoupí do double-elimination play-off. Protože kvalita některých přihlášených celků je vyšší, pokusili jsme se týmy rozlosovat tak, aby měl v každé skupině pokud možno každý tým možnost poprat se o jednu z postupových pozic. Podobné nasazení týmů se nikdy neobejde bez kontroverze a rozhořčení ze strany nevybraných celků, na naši obhajobu tedy musím připomenout, že jsme se snažili maximálně vyvážit každou skupinu, v nasazování pak měly v některých případech přednost stabilnější týmy před papírově možná lepšími mixy a těsně před turnajem složenými sekcemi.

Nasazené týmy

{#Česká Republika} FeW Gamers{#Česká Republika} x6core{#Česká Republika} fuXid{#Česká Republika} Fofos.sk
{#Česká Republika} Bazinga{#Česká Republika} exZenie{#Česká Republika} Relax{#Česká Republika} dosbox
{#Česká Republika} wOOt that was...{#Česká Republika} Cracked Gamers{#Česká Republika} Insenia{#Česká Republika} Represents
{#Česká Republika} sEnsitive{#Česká Republika} ipt{#Česká Republika} Ou MAj GAd{#Slovenská Republika} MyCorps.eu

Podle konkrétní skupiny máte nyní povinnost odehrát dva, nebo tři zápasy podle předem daného harmonogramu, samozřejmě vám nebudeme bránit si své zápasy dohodnout na jiný termín, snažte se však zápasy odehrávat spíše v předstihu, než po naplánovaném termínu, pokud se kapitáni týmů nedomluví na náhradním termínu, platí vždy datum daný v harmonogramu.

Harmonogram zápasů skupinové fáze

Harmonogram ligy byl oproti původnímu plánu drobně upraven, aby nedocházelo ze kolizi s právě probíhajícím turnajem eSuba FIGHTS.

Základní skupiny

1. kolo - mp_crash - Čtvrtek 11.11. 20:00
2. kolo - mp_citystreets - Neděle 14.11. 20:00
3. kolo - mp_strike - Úterý 16.11. 20:00

Winners Bracket

1. kolo WB - mp_crossfire - Čtvrtek 18.11. 20:00
2. kolo WB - mp_backlot - Čtvrtek 18.11. 21:30
3. kolo WB - mp_citystreets - Neděle 21.11. 20:00

Losers Bracket

1. kolo LB - mp_strike - Čtvrtek 18.11. 21:30
2. kolo LB - mp_citystreets - Neděle 21.11. 19:00
3. kolo LB - mp_crossfire - Neděle 21.11. 20:30
4. kolo LB - mp_backlot - Úterý 23.11. 20:00
5. kolo LB - mp_crash - Úterý 23.11. 21:30

Pokud se vám nepodaří dostat do ligy v tomto kvalifikačním turnaji, mohu vás ubezpečit, že po skončení prvního kola Loosers Bracketu play-off bude připraven další turnaj o poslední 2 místa ve třetí lize, pokud vás zajímají podrobnosti, mohu vás oskázat na kvalifikační turnaj do Counter-Strike Source ligy, jehož systém SuperGamer.cz Liga využívá.

DALŠÍ INFORMACE

Důležité odkazy

Ceny v SuperGamer.cz Call of Duty 4 Lize

1. místo - 5x SteelSeries 5H v2 White
2. místo - 5x SteelSeries Kinzu Optical Mouse
3. místo - 5x SteelSeries Glide MS

Hodně štěstí všem přihlášeným!