Přejít k hlavnímu obsahu

exZenie nabírá zkušenou CoD4 sekci - eXperience

Znovuzrozená tuzemská organizace exZenie posiluje o tým hrající Call of Duty 4, do exZenie se stěhuje sekce dosud působící pod tagem eXperience.
Výchozí obrázek

Znovuzrozená tuzemská organizace exZenie posiluje o tým hrající Call of Duty 4, do exZenie se stěhuje sekce dosud působící pod tagem eXperience.

Dnes již bývalý tým eXperience byl pod vedením Marka "NouF" Šlosera pravidelným účastníkem offline turnajů, na poslední Intel LAN dokonce dokázal z turnaje vyřadit jednoho z favoritů, eSubu, bohužel v semifinále již pak nestačili na dobře připravené Beasts a pak v zápase o třetí místo podlehl FeW Gamers. Tým však drží poměrně stabilní sestavu a pravidelně trénuje, což by mohlo znamenat, že by se motivováni novým klubem mohli postarat o lepší výsledky v nadcházejících soutěžích. Na novou sekci exZenie budete moci narazit samozřejmě i v SuperGamer.cz Call of Duty 4 Lize, jejíž kvalifikace právě začíná.

exZenie

{#Česká Republika} Marek "NouF" Šloser
{#Česká Republika} Jiří "Knightey-" Kábele
{#Česká Republika} Václav "ExiT" Vávra
{#Česká Republika} Josef "jAnYY" Janoušek
{#Polsko} Daniel "d4nny" Konarzewski

"V tuhle chvilku kdy není nouze o turnaje se snažime zahrát na všech. V nejkratší době hrajeme PLAYzone ligu, esuba FIGHTS a wgt kvalifikaci. Sestavu myslim že máme kvalitní, složenou z nejlepších přátel a hledali jsme nejaké dobré zázemí, naskytnula se šance hrát pod exZenii tu šanci sme si nemohli nechat ujít, přece jen najit kvalitní tým v téhle době je problém. Proto bych chtěl poděkovat vedeni exZenie za podaní pomocné ruky v tomto kroku.
Držte nám palce" Marek "NouF" Šloser