Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sekce u NecroRaisers

11. 11. 2010 | 17:56 Counter Strike 1.6
Organizace NecroRaisers opět procitá a kromě novinek na webu se něco děje i v pozadí týmu. Jedním z největších překvapení je přijmutí CS 1.6 sestavy, doposud známé především z angažmá u RisenTalent.Prázdniny jsou už dávno za námi a jen málo z vás by si nyní vzpomnělo na to, že se v tu dobu u nás snažil protlačit tým zvaný DENIED. Tato mladická vichřice, která dala dohromady vcelku neznámé hráče, ovšem prokázala své kvality v kvalifikaci do GIGABYTE ligy; to když se po skvělých výkonech hráči dopracovali až do 1. ligy, kde prozatím hájí krásné čtvrté místo.
Výchozí obrázek

Organizace NecroRaisers opět procitá a kromě novinek na webu se něco děje i v pozadí týmu. Jedním z největších překvapení je přijmutí CS 1.6 sestavy, doposud známé především z angažmá u RisenTalent.

Prázdniny jsou už dávno za námi a jen málo z vás by si nyní vzpomnělo na to, že se v tu dobu u nás snažil protlačit tým zvaný DENIED. Tato mladická vichřice, která dala dohromady vcelku neznámé hráče, ovšem prokázala své kvality v kvalifikaci do GIGABYTE ligy; to když se po skvělých výkonech hráči dopracovali až do 1. ligy, kde prozatím hájí krásné čtvrté místo.

Toho si samozřejmě všimla nejedna organizace a hráči okolo Viléma "fakeito" Meisnera zamířila

POPISEK OBRAZKU
Foto: RisenTalent na Mezihernovém turnaji

do nově budujících se RisenTalent. Ti totiž procházeli menší krizí a nová sekce měla tento tým opět řádně zviditelnit na nadcházejících turnajích. Hráčům se dařilo, jak v GIGABYTE lize, tak na Mezihernových turnajích předváděli skvělé výkony. K pořádné oslavě avšak nadále chybí velký úspěch, který by korunoval píli a hodiny dřiny, jež hráči oné hře věnují.

Snad se novým impulsem pro velké úspěchy stane přestup pod NecroRaisers, který byl dnes zpečetěn. Sestava Viléma "fakeito" Meisnera se stěhuje z RisenTalent k nejstarší organizaci u nás, k NecroRaisers. Pojďme si přečíst, jak se k tomu vyjádřil majitel organizace, Pavel "Hawr1x" Kymla, "V poslední době jsem obdržel mnoho nabídek, ze strany sestav, které se pohybují na poli Counter Strike 1.6. Většina borců si diktovala podnímky a služby, které očekávají od jejich nového "zaměstnavatele," chovala se namyšleně a sebestředně a po neblahých zkušenostech z minulosti se jim tak vždy dostalo záporné odpovědi. V mém osobním plánu nebyl Counter Strike 1.6 zahrnut nejméně do konce letošní sezóny, nicméně celou situaci změnil Vilém "fakeito" Meisner, který přišel jako jediný s jasnou vizí, která vzájemně vyhovovala jak občanskému sdružení NecroRaisers, tak hráčům jeho teamu.

Korunu celé akvizici nasadilo osobní setkání, které proběhlo následujícího dne a k mému překvapení a potěšení jsem se setkal s leaderem ambiciózního mladého teamu, který bere hraní počítačových her v přátelském a pohodovém duchu, je velmi motivován a zodpovědně pracuje na svých snech.

Jako bonus na závěr bych uvedl, že nečeká od vedení hodinky s vodotryskem a soukromý tryskáč - což vzhledem k situaci v NecroRaisers není žádný problém - nicméně skromnost patří k ctnostem, které se dnes v herní komunitě jen tak nevidí.

Byl jsem překvapený, že podobný team může v naší zemi existovat a jen doufám, že společnými silami a vzájmenou spoluprácí dosáhneme cílů, které si naši ostrostřelci stanovili.

NR.CS můžete přijít podpořit již 20.listopadu na Mezihernový turnaj v pražské herně Battle Zone. Všem hráčům bych rád popřál ať se jim v NecroRaisers líbí a těším se na osobní setkání s celým teamem, kterému přeji mnoho úspěchů na cestě na pomyslný Olymp.Good Luck & Have Fun"

Sestava NecroRaisers

{#Česká Republika} Vilém "fakeito" Meisner
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Martin "jekYL" Hrobař
{#Česká Republika} Jakub "wareaN" Mlýnek
{#Česká Republika} Michal "duke_duke" Hons

Připojujeme i rozhovor s kapitánem týmu:

Ahoj Viléme, dlouho jste hráli za RisenTalent. Co ten náhlý obrat a přesun k NecroRaisers?

Ahoj, stala se nám nemilá věc a to, že vedení RisenTalent s námi přestalo komunikovat. Zkoušeli jsme je různě kontaktovat, ale bylo to marné. Začal jsem tedy pro kluky hledat nové zázemí a samozřejmě jsem myslel na NecroRaisers. S manažerem klanu jsme si domluvili schůzku a při ní si padli do oka a plácli jsme si.

Do NecroRaisers přicházíte ovšem v novém složení, proč to?

Jak jistě víš, na říjnovém Mezihernovém turnaji s námi hrál Jindra "jRi" Hochman. Bohužel se mu s námi nehrálo moc dobře a protože jsme kamarádi, nechtěl jsem ho přemlouvat. Před námi pak ležela otázka, koho jako pátého přibrat do týmu a kluky ihned napadlo vzít Matěje. Jednak jsme kamarádi a jednak si myslím, že mezi nás nádherně zapadne a bude se mu s námi hrát dobře.

NecroRaisers dlouho stagnovali, bavili jste se o tom i s Hawr1xem? Zadal vám nějaké úkoly?

S Hawr1xem jsme se bavili snad o všem, on v podstatě nám žádné úkoly sám nezadal, protože ty úkoly jsme si zadali my sami, což se Hawr1xovi líbilo. Tím mám na mysli to, že budeme jezdit na Mezihernové turnaje a LAN turnaje po Česku a Slovensku, kde se budeme snažit umístit na co nejlepších příčkách.

Pro vás je to možná obrovský skok, z RisenTalent vlastně přecházíte k legendárním NecroRaisers. Nezalekli jste se, když Hawr1x kývnul na vaší nabídku?

Tak určitě, já osobně jsem to nečekal, ale Hawr1xovi se na nás líbilo to, že nejsme stejný jako každý tým. Snažíme se, jsme parta kamarádů a hlavně jsme nešli do toho klanu s tisícovkou požadavků. Jsme docela skromní a to se mu na nás také líbilo.

Na jaké první akci vás budeme moct s tagem NR vidět?

Už na listopadovém Mezihernovém turnaji se ukážeme jako nová sestava NecroRaisers.

Díky za tvůj čas a doufám, že se vám v NR bude dařit ještě víc, než v RisenTalents! Pokud bys chtěl nakonec něco dodat, máš tu možnost.

Já děkuji tobě za rozhovor a děkuji lidem co nám fandí a doufám, že je nezklamem, dík ahoj.

Štítky: NecroRaisers