Přejít k hlavnímu obsahu

DH: Dívky z Alternate královnami

29. 11. 2010 | 02:52 Counter Strike 1.6
Krásné dívky z Team Alternate potvrzují svou evropskou nadvládu a vítězí na dívčím turnaji, který se konal tento víkend po boku DreamHack Winter.Finále dívčího ALL STAR turnaje nakonec proběhlo v opravdu vyhroceném prostředí. Alternate, které před turnajem prodělaly změnu, se utkaly se třetím nejlepším týmem z prázdninového ESWC, s francouzskami z Millenium.
Výchozí obrázek

Krásné dívky z Team Alternate potvrzují svou evropskou nadvládu a vítězí na dívčím turnaji, který se konal tento víkend po boku DreamHack Winter.

Finále dívčího ALL STAR turnaje nakonec proběhlo v opravdu vyhroceném prostředí. Alternate, které před turnajem prodělaly změnu, se utkaly se třetím nejlepším týmem z prázdninového ESWC, s francouzskami z Millenium.

Zápas začal na de_dust2, kde od začátku dominovala evropská sestava Alternate. Zainab "zAAz" Turkie a její dvě bývalé spoluhráčky z fnatic a Pink Zinic zdemolovaly veškerou francouzskou obranu a vyhrály jednoznačně 16-3.


Alternate po výhře ve finále (foto: HLTV.org)

Na de_nuke pak sice Alternate začaly za T, ale dokázaly si udělat pětibodový náskok poté, co vyhrály první stranu 10-5. Dívky z Francie se ale nevzdaly a všem přítomným divákům předvedly neskutečný výkon, to když po změně stran dokázaly uhrát jedenáct kol v řadě, čímž si zajistily vítězství na druhé mapě.

Poslední mapou celého turnaje mělo být de_inferno, kde se opět potvrdila převaha týmu z Alternate. Začátek za CT se jim vydařil lépe a v polovině se mohly dívky těšit z výhry 11-4. Millenium ale opět zabraly, ovšem nestačilo to na rozjetou přední evropskou sestavu. Konečných 16-11 připsalo závěrečný bod na stranu Team Alternate a dívčí sestava se tak mohla radovat z dalšího evropského triumfu.

Konečné pořadí

1. místo {#Evropská unie} Team Alternate 30.000 SEK
2. místo {#Francie} Millenium 10.000 SEK
3. místo {#Německo} Thermaltake
4. místo {#Ruská federace} mousesports