Přejít k hlavnímu obsahu

SuperGamer.cz Liga: druhé kolo a mp_strike

První kolo SuperGamer.cz Ligy 2010 je za námi, všechny zúčastněné týmy se nyní v kole druhém utkají na mapě mp_strike, bude se dařit spíše favoritům, nebo se objeví nějaké překvapení?
Výchozí obrázek

První kolo SuperGamer.cz Ligy 2010 je za námi, všechny zúčastněné týmy se nyní v kole druhém utkají na mapě mp_strike, bude se dařit spíše favoritům, nebo se objeví nějaké překvapení?

Téměř všechny zápasy prvního kola byly úspěšně odehrány, bohužel jsme se však neobešli bez některých nepříjemných problémů, jeden z týmů ve 3. divizi dal včas vědět, že od soutěže odstupuje, a tak jsme měli možnosti jej nahradit jiným celkem, který projevil velký zájem se aktivně účastnit ligy a u kterého máme trochu jistotu, že spolu vydrží minimálně do konce ligy. Některé další týmy však tolik vztřícné nebyly, nekomunikovaly se soupeřem, nedostavily se k zápasu a v jednom případě hráči údajně schválně zdržovali harmonogram turnaje jen "aby soupeře naštvali". Doufáme, že se podobným problémům v dalších kolech vyhneme.

Na konec novinky bych chtěl požádat zástupce týmů, aby se se svým soupeřem včas domluvili na odehrání zápasu, pokud se dohodnete na změně data, neprodleně informujte jednoho z adminů, abychom mohli zrušit, případně přesunout sázky.

Zápas kola

NecroRaisers Logo

VS.

eXtatus logo

NecroRaisers
VSAĎ SI!
eXtatus

Pro zápas druhého kola opět zabrousíme do první ligy, kde se proti sobě postaví týmy  NecroRaisers (dříve x6core) a eXtatus, zatímco eXtatus svůj první ligový zápas kvůli technickým problémům odložili, týmu x6core se v jejich prvním střetnutí proti bývalé sekci NecroRaisers příliš nedařilo a podlehli 6:13, podaří se jim pod novými tagy prolomit smůlu a začít vyhrávat?

Seznam zápasů

1. SuperGamer.cz Liga 2010 - tabulka a seznam zápasů
2. SuperGamer.cz Liga 2010 - tabulka a seznam zápasů
3. SuperGamer.cz Liga 2010 - tabulka a seznam zápasů

Chcete si vsadit na vítěze?

Nabídka sázek