Přejít k hlavnímu obsahu

GuX k Lions? niko do fnatic nejde!

9. 12. 2010 | 00:20 Counter Strike 1.6
Niklas "niko" Johansson, hráč švédských Lions, popírá přestup ke konkurenčním fnatic a uvítal by v týmu Rasmuse "GuX" Ståhla.V průběhu týdne se vyrojilo neskutečné množství novinek ze země tří korunek. Švédská scéna se doslova otřásla v základech, neboť dva nejlepší hráči (f0rest-GeT_RiGhT) organizace fnatic přestoupili k hlavním konkurentům, k týmu SK Gaming. Fnatic ale do svého celku prozatím přibrali pouhé dva hráče a nadále všichni čekáme, kdo bude oním pátým pilířem.
Výchozí obrázek

Niklas "niko" Johansson, hráč švédských Lions, popírá přestup ke konkurenčním fnatic a uvítal by v týmu Rasmuse "GuX" Ståhla.

V průběhu týdne se vyrojilo neskutečné množství novinek ze země tří korunek. Švédská scéna se doslova otřásla v základech, neboť dva nejlepší hráči (f0rest-GeT_RiGhT) organizace fnatic přestoupili k hlavním konkurentům, k týmu SK Gaming. Fnatic ale do svého celku prozatím přibrali pouhé dva hráče a nadále všichni čekáme, kdo bude oním pátým pilířem.

Po celé zemi se rozehřály všechna různá spojení a rozvášněné diskuze končily i tak, že se vymýšlely různé nové sestavy, které se budou točit okolo legend Emila "HeatoN" Christensena a Abdiho "SpawN" Mohammeda. V jednom se ale většina diskutujících shodla, do týmu by měl přijít Niklas "niko" Johansson, ten ale dnes portálu fragbite potvrdil, že do fnatic nemíří a hodlá se zúčastnit finále Intel Extreme Masters V v barvách Lions. "Je pravda, že jsem dostal nabídku od fnatic," přiznal Niklas, dodal ale, že "přemýšlel jsem nad onou nabídkou opravdu dlouho, ale rozhodl jsem se, že zůstanu u Lions. Od té doby, co jsme spolu, jsme si užili tolik legrace a opravdu věřím sestavě Lions pro rok 2011."

Přidal ale také prohlášení o tom, že by se k týmu mohl přidat i Rasmus "GuX" Ståhl, který po odchodu z fnatic nemá klan. "Protože je náš další turnaj až finále Intel Extreme Masters v Kyjevě, rádi bychom Rasmuse přivítali v týmu a opět si s ním zahráli," prozradil Niklas na adresu jednoho z nejlepších švédských hráčů.

Sestava Lions

{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson
{#Švédsko} Björn "threat" Pers

Zdroj: HLTV
Štítky: Lions, fnatic, SK Gaming