Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone spouští prodej mobilních her

3. 1. 2011 | 22:17 Všechny hry
Ode dneška se budete moci na PLAYzone.cz setkat s novinkou - spouštíme totiž prodej her na mobilní telefony.Kdo z nás někdy nezažil nudu na cestách. Jediné, co můžete dělat je zírat z okénka vlaku nebo autobusu. Nudě ale nyní odzvonilo. Nabízíme širokou škálu her pro mobilní telefony od Samsungy, přes HTC po Sony Ericssony. V naší nabídce jsou jak klasické hry od tradičních výrobců mobilních aplikací, tak speciální hry od našeho partnera - společnosti Electronic Arts.
Výchozí obrázek

Ode dneška se budete moci na PLAYzone.cz setkat s novinkou - spouštíme totiž prodej her na mobilní telefony.

Kdo z nás někdy nezažil nudu na cestách. Jediné, co můžete dělat je zírat z okénka vlaku nebo autobusu. Nudě ale nyní odzvonilo. Nabízíme širokou škálu her pro mobilní telefony od Samsungy, přes HTC po Sony Ericssony. V naší nabídce jsou jak klasické hry od tradičních výrobců mobilních aplikací, tak speciální hry od našeho partnera - společnosti Electronic Arts.

Například nyní nabízíme v akci hru Star Trek, jejímž autorem je právě divize EA Mobile. Staňte se kapitánem USS Enterprise v akcí napěchované střílecí hře! Proplouvejte galaxiemi a úspěšně dokončete všechny kampaně a statečně bojujte proti slavným lodím a rasám známým ze série Star Trek. Hra je jako bonus plně lokalizována do češtiny.

Celou naši nabídku naleznete buď v horním menu (Mobilní hry) nebo na stránce www.playzone.cz/mobilni-hry. Projekt je realizovaný ve spolupráci se společností MobilBonus s.r.o.

O společnosti MobilBonus

MobilBonus s.r.o. se v ČR a SR řadí mezi přední poskytovatele interaktivních mobilních služeb, e-marketingu a www aplikací.

Zajišťuje profesionální služby, osobní přístup a individuální péči. Vámi zadaný projekt komplexně zpracujeme.