Přejít k hlavnímu obsahu

Meny míří do nEophyte, nahradí Mausena

V posledních týdnech se v Call of Duty 4 komunitě často spekulovalo o změnách v sestavě eSuby a nEophyte. Nějakou dobu to dokonce vypadalo na fúzi obou herních sekcí, k té ale nakonec nedojde. Nejčerstvější úlovek eSuby Josef "Meny" Otta se totiž stěhuje k nEophyte.
Výchozí obrázek

V posledních týdnech se v Call of Duty 4 komunitě často spekulovalo o změnách v sestavě eSuby a nEophyte. Nějakou dobu to dokonce vypadalo na fúzi obou herních sekcí, k té ale nakonec nedojde. Nejčerstvější úlovek eSuby Josef "Meny" Otta se totiž stěhuje k nEophyte.

Meny na WGT
Meny na WGT v PwrMixu. Foto: Facebook

Po odchodu Mazariniho a Waakyho ze sestavy eSuby byla budoucnost těchto dvou týmů velice nejasná a mezi komunitou se šuškalo zda nakonec zmíněné dva hráče eSuby opravdu nahradí někdo ze sestavy nEophyte, pátým hráčem se měl stát Josef "Meny" Otta, který si tou dobou užíval odpočinku od aktivního hraní Modern Warfare. S nejistou situací kolem svého týmu se ale nehodlali smířit ani tou dobou rozhádaní nEophyte a tak se včas uchýlili ke změně soupisky, zatímco eSuba kompletní pětku stále sestavuje.

Jak už jsem nastínil v úvodu, právě zmiňovaný Meny se stal úlovkem nEophyte, v jehož barvách nahradil Ladislava "Mausen" Myšku, Meny se tedy v novém působišti představí opět s odstřelovačkou, se kterou byl již v minulosti považován za špičku mezi českými hráči. Podle všeho je hlavním důvodem odchodu Mausena nepřiměřené chování a s ním spojená špatná nálada celého týmu, více ale již ve vyjádření kapitána nEophyte Tomáše Svobody.

Dlouhá doba nejistoty je pryč. Jsem moc rád, že dokázal zvítězit zdravý rozum nad nabídkou eSuby. Jak jistě všichni víte tak dlouho dobu se misak a spol. snažili zlanařit naše hráče do svých řad. Vážím si toho, že kluci nakonec neodešli.Něco ke změně snipera: Mausen je náš dobrý kamarád a za tu dobu nám všem přirostl k srdci. Všichni na něj budeme vzpomínat v dobrém. Změna byla nevyhnutelna a potom kabaretu co předvedl na lance odradil poslední statečné, kteří ho bránili před vyhazovem. Mausen sám moc dobře ví čím zpečil další působení u týmu. Za celý tým mu moc děkuju za spoustu krásných herních a mimo herních zážitků. Náhrada za mausena: Dlouho dobu jsme vybírali kvalitní náhradu, zkoušeli jsme x sniperů…někteří vyhořeli, nekteří docela obstáli……. Nakonec se nám naskytla možnost angažovat menyho z eSuby. Jaká satisfakce.

Sestava nEophyte

{#Česká Republika} Tomáš "ThOmAs" Svoboda
{#Česká Republika} Petr "Brody" Brodík
{#Česká Republika} Jiří "GeorgE" Grohol
{#Česká Republika} Martin "Hitch" Srp
{#Česká Republika} Josef "Meny" Otta

Zdroj: nEophyte
Štítky: CoD, eSuba, Mausen, meny, nEophyte