Přejít k hlavnímu obsahu

Starcraft´s Memories #3

9. 3. 2011 | 17:48 StarCraft 2
Týden s týdnem se nám sešel a my jsme se opět dočkali. Již dnes v 19:00 nás čeká třetí pokračovaní pořadu Starcraft´s Memories. Stejně jako vždy se můžete těšit na nikdy nestárnoucího komentátora Jumpa. A stejně jako minule i v tomto díle nás čeká velké finále turnaje SteelSeries King of the Hill. 
Výchozí obrázek

Týden s týdnem se nám sešel a my jsme se opět dočkali. Již dnes v 19:00 nás čeká třetí pokračovaní pořadu Starcraft´s Memories. Stejně jako vždy se můžete těšit na nikdy nestárnoucího komentátora Jumpa. A stejně jako minule i v tomto díle nás čeká velké finále turnaje SteelSeries King of the Hill. Stracraft´s Memories

Utkají se v něm stejní hráči jako v minulém díle. Rozdíl je v tom, že si oba prohodí pozice. Ex-král a člen mezinárodního týmu Praetoriani {#Česká Republika} Rikytan vyzve současného krále {#Česká Republika} PredYho z klanu eSuba. Odveta, podle některých aktuálně dvou nejlepších hráčů u nás, bude jistě stát za to.

Takže nezapomeňte! Středa 9. 3. 2011 od 19:00. Nalaďte si Playzone TV, usedněte k monitoru, navlékněte fanouškovské dresy a užijte si originální komentář, originálního komentátora.

A pokud vás zajímá jak se vyvíjel v pořadí čtvrtý turnaj SteelSeries King of the Hill neváhejte a klikejte.