Přejít k hlavnímu obsahu

U NecroRaisers mění, warean odchází

19. 3. 2011 | 23:36 Counter Strike 1.6
Stále oblíbenější český tým NecroRaisers se po skvělém druhém místě ve SteelSeries King of the Hill #4 pouští do změny ve svém kádru. Sestavu na čas opouští a přesouvá se na pozici šestého hráče Jakub "warean" Mlýnek.
Výchozí obrázek

Stále oblíbenější český tým NecroRaisers se po skvělém druhém místě ve SteelSeries King of the Hill #4 pouští do změny ve svém kádru. Sestavu na čas opouští a přesouvá se na pozici šestého hráče Jakub "warean" Mlýnek.

Sestava NecroRaisers, jenž potrápila na GIGABYTE LAN finále pozdější vítěze eXtatus, patří k dlouhodobě nejstabilnějším sestavám u nás. Jádro týmu tvoří stále ti stejní hráči, sami tedy uznáte, že na naší malé, ale často proměnlivé scéně, je to velmi ojedinělý kousek. "NRka" naposledy měnili těsně před vyvrcholením první sezóny GIGABYTE ligy, to když Matěje "LaN" Kvasničku vystřídal v horkém křesle Martin "Trpaslik" Kindl.

Jakuba "warean" Mlýnka znáte nejen jako skvělého hráče, ale také jako ještě lepšího moviemakera, jenž si vydobil i evropského věhlasu. Na vlastní žádost se ale přesouvá na pozici šestého hráče v týmu, ve kterém je už od začátku. Sám kapitán celku, Vilém "fakeito" Meisner se k tomuto kroku vyjádřil následovně, "Moc mě mrzí, že tato změna nastala, protože Kuba je nejen skvělý hráč, ale i dobrý kamarád. Hrál s námi od sámého začatku, ale bohužel jeho povinnosti v reálném životě mu neumožnují čas na hraní. Proto jsme po dohodě usoudili, že se Jakub přesune na pozici šestého hráče."

Jeho místo zaujme komunitě známý David "gcko" Hála, který se po rozpadu týmu Verya honosil tagem sixbaners a na nějaký čas i nEophyte. Jeho cesty ale nakonec míří do NecroRaisers, kde ho všichni vítají jako posilu a novou motivaci. "Rád bych touto cestou mezi námi přivítal známého a dobrého hrače Davida "gcko" Hálu, doufám, že k nám do týmu zapadne a společně nám bude vše klapat," dodal kapitán Meisner na adresu nové posily.

Sestava NecroRaisers

{#Česká Republika} Vilém "fakeito" Meisner
{#Česká Republika} Michal "duke_duke" Hons
{#Česká Republika} Martin "jEkYL" Hrobař
{#Česká Republika} Martin "Trpaslik" Kindl
{#Česká Republika} David "gcko" Hála

{#Česká Republika} Jakub "warean" Mlýnek

Zdroj: NecroRaisers
Štítky: NecroRaisers