Přejít k hlavnímu obsahu

Změna admina na LanCraftu

23. 3. 2011 | 16:11 StarCraft 2
Necelé tři týdny před zahájením dalšího pokračování tradiční lan party LanCraft Spring 2011, která se druhý dubnový týden uskuteční ve Starém Městě u Uherského Hradiště, se udála změna na postu hlavního admina turnajů pokračování legendární vesmírné strategie StarCraft. Organizátora českých turnajů na ESL  Khenyka nahradí Pigi z eSuby, jenž se stará o tamější sérii King of the Hill.
Výchozí obrázek

Necelé tři týdny před zahájením dalšího pokračování tradiční lan party LanCraft Spring 2011, která se druhý dubnový týden uskuteční ve Starém Městě u Uherského Hradiště, se udála změna na postu hlavního admina turnajů pokračování legendární vesmírné strategie StarCraft. Organizátora českých turnajů na ESL {#Česká Republika} Khenyka nahradí {#Česká Republika} Pigi z eSuby, jenž se stará o tamější sérii King of the Hill.

MSI LanCraft Spring 2011 promoPrvní zmíněný se nemůže prvního letošního LanCraftu na jihu Moravy zúčastnit kvůli rodinným záležitostem, na jeho místo tak zaskočí neméně povolaný {#Česká Republika} Pigi, jenž bude všem hráčům k dispozici při řešení problémů a případných sporů po celou dobu konání akce.

Markantních změn se obávat nemusíte, Pigi naopak slibuje některá vylepšení, třeba u doprovodného turnaje ve čtyřhře, který začíná už v pátek.

Více se dozvíte v rozhovoru s Pigim na internetových stránkách české lan party LanCraft.