Přejít k hlavnímu obsahu

SteelSeries novým partnerem ESL

6. 4. 2011 | 12:01 Všechny hry
Tisková zpráva - Máme dobrou zprávu pro všechny hráče české sekce ESL! Velmi rádi oznamujeme, že dnešním dnem se novým partnerem české ESL stává SteelSeries - výrobce jednoho z nejkvalitnějších vybavení pro hráče - podložky, myši, klávesnice, sluchátka, apod.Díky tomuto novému partnerovi již nyní připravujeme speciální turnaje, ve kterých si samozřejmě budete moct vyhrát jednu z mnoha atraktivních cen !
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Máme dobrou zprávu pro všechny hráče české sekce ESL! Velmi rádi oznamujeme, že dnešním dnem se novým partnerem české ESL stává SteelSeries - výrobce jednoho z nejkvalitnějších vybavení pro hráče - podložky, myši, klávesnice, sluchátka, apod.

Díky tomuto novému partnerovi již nyní připravujeme speciální turnaje, ve kterých si samozřejmě budete moct vyhrát jednu z mnoha atraktivních cen !

Trocha historie

SteelSeries je předním výrobcem herního příslušenství, jako jsou sluchátka, klávesnice, myši, software a herní podložky. SteelSeries byla na popředí profesionálního herního vybavení od svého vzniku v roce 2001, a to díky pokračující inovaci a vývoji produktů ve spolupráci s předními profesionálními hráči. Všechny SteelSeries produkty jsou vyvíjeny ve spolupráci s profesionálními hráči, aby byl zajištěn optimální výkon a trvanlivost. SteelSeries podporuje růst elektronických sportů prostřednictvím masivního sponzorování týmů a podpory komunit, turnajů a LAN-akcích po celém světě. Pro více informací navštivte Oficiální stránky SteelSeries.

Produkty

Pro ty, kteří společnost SteelSeries doposud neznali máme ochutnávku vybraných výrobků. No nebylo by skvělé něco podobného vyhrát?

SteelSeries Xai Laser

Špičková herní laserová myš SteelSeries Xai s neuvěřitelným rozlišením až 5001 CPI je opravdovým nástrojem - žádnou hračkou. Tato myš představuje nejvyspělejší technologie a doslova průlomové technické parametry. Technologie, tvar, velikost a povrch myši SteelSeries Xai byly navrženy s jediným cílem: zajistit co nejlepší výkon.

SteelSeris Spectrum 5xb

SteelSeries Spectrum 5XB je špičkový headset pro herní konzoli Xbox 360 a PC. Disponuje velkými mušlemi s pohodlným polstrováním, a prémiovými měniči, které zaručují špičkový zvukový přednes. Je dokonce tak pohodlný, že jej můžete pohodlně nosit dlouhé hodiny i s brýlemi. Obsažené měniče dokonale reprodukují prostorový zvuk herních konzolí a zároveň dobře izolují od okolních hluků. Headset se dodává s odnímatelným směrovým mikrofonem, který precizně snímá Váš hlas v každém okamžiku, pokud se jej ovšem nerozhodnete vypnout.

Zdroj: ESL
Štítky: ESL, SteelSeries