Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers a OX v SGL

18. 4. 2011 | 20:09 Counter Strike 1.6
Čeští NecroRaisers a slovenští OX.enermax se dostali mezi dvanáct evropských celků, jenž budou bojovat v britském turnaji theSGL. Chystá se totiž European Challenge.Britský turnaj sezve dohromady dvanáct evropských celků z celé Evropy. Kromě českých NecroRaisers a slovenských OX.enermax se tak můžeme těšit na bulharské HEADSHOTBG, I Got Game z Rumunska či "domácí" myRevenge.
Výchozí obrázek

Čeští NecroRaisers a slovenští OX.enermax se dostali mezi dvanáct evropských celků, jenž budou bojovat v britském turnaji theSGL. Chystá se totiž European Challenge.

Britský turnaj sezve dohromady dvanáct evropských celků z celé Evropy. Kromě českých NecroRaisers a slovenských OX.enermax se tak můžeme těšit na bulharské HEADSHOTBG, I Got Game z Rumunska či "domácí" myRevenge.

Dvanáctka registrovaných bude 25. dubna rozdělena do dvou divizí po šesti a každý tým si zahraje minimálně pět zápasů. Základní skupina se bude hrát formátem BO1 odkud postoupí pouze čtyři nejlepší celky. Následující vyřazovací část se bude hrát systémem dvojité eliminace.

Dle informací portálu HLTV.org se prozatím jedná i o cenách pro účastníky.

{#Velká británie} myRevenge{#Velká británie} Inyourmind
{#Velká británie} MEGACHETSMODE{#Velká británie} Core Gaming
{#Srbsko} neWave{#Slovenská Republika} OX.enermax
{#Bulharsko} HEADSHOTBG{#Rumunsko} I Got Game
{#Polsko} GameBurg{#Francie} nSydia
{#Ukrajina} Maverick{#Česká Republika} NecroRaisers

Co myslíte, mají naši zástupci šanci?

Zdroj: HLTV