Přejít k hlavnímu obsahu

Xek se vrací do Moscow Five

18. 5. 2011 | 16:32 Counter Strike 1.6
Moscow Five oznámili, že se Alexandr "xek" Zobkov vrací do týmu jako dočasná náhrada za jejich nejnovějšího člena, který se musí soustředit na studium.Xek byl vyhozen z týmu za špatné výsledky na světovém finále Intel Extreme Masters 5, které se odehrálo na začátku tohoto roku. Po té byl do sestavy přidán talent Alexandr "Twist" Sharipov, který je považován za nový objev v Rusku a manažer týmu ho srovnával například s králem švédské scény, kterým je Christopher "GeT_RiGhT" Alesund z SK-Gaming.
Výchozí obrázek

Moscow Five oznámili, že se Alexandr "xek" Zobkov vrací do týmu jako dočasná náhrada za jejich nejnovějšího člena, který se musí soustředit na studium.

Xek byl vyhozen z týmu za špatné výsledky na světovém finále Intel Extreme Masters 5, které se odehrálo na začátku tohoto roku. Po té byl do sestavy přidán talent Alexandr "Twist" Sharipov, který je považován za nový objev v Rusku a manažer týmu ho srovnával například s králem švédské scény, kterým je Christopher "GeT_RiGhT" Alesund z SK-Gaming.

Mladý ruský talent Twist dnes oznámil, že se stává neaktivním hráčem kvůli studiu, ale to neznámená, že by tým opouštěl. Jakmile dokončí všechnu svoji práci ve škole, tak se opět vrátí k aktivnímu hraní mezi základní pětku Moscow Five.

Sestava Moscow Five

{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey "Fox" Stolyarov
{#Ruská federace} Alexandr "xek" Zobkov

{#Ruská federace} Alexandr "Twist" Sharipov (Neaktivní)

Zdroj: HLTV
Štítky: Moscow Five