Přejít k hlavnímu obsahu

Geno zabanován!

20. 5. 2011 | 09:54 Counter Strike 1.6
Francouzská organizace French Masters dnes udělila ban veteránu Guillaume "Geno" Ntep, který je momentálně členem herní sekce Electronic Sahara. Jeho ban vyprší až na konci roku 2012.Tím pádem se Geno nebude moci zúčastnit dvou francouzských ESWC a několika dalších turnajů pořádaných právě touto organizací.
Výchozí obrázek

Francouzská organizace French Masters dnes udělila ban veteránu Guillaume "Geno" Ntep, který je momentálně členem herní sekce Electronic Sahara. Jeho ban vyprší až na konci roku 2012.

Tím pádem se Geno nebude moci zúčastnit dvou francouzských ESWC a několika dalších turnajů pořádaných právě touto organizací.

Ban mu byl udělen díky jeho poslední účasti na Nexenu, kde se odehrála hádka mezi Ntepem a duem dívek z LDLC.com - Celine "Celine" Gautier a Alexia "aLx-" Mengus, která nakonec skončila tak, že se do ní přidal i manažer, kterého Geno napadl, ale naštěstí se nic vážného nestalo a rvačka byla včas zastavena.

Kluci z Electronic Sahara byli za tento čin vyřazeni z turnaje. Kromě banu pro Ntepa dostali Electronic Sahara varovaní, aby si do budoucna hlídali chování svých hráčů, protože přístě už budou padat mnohem tvrdší tresty.

Dále organizace French Masters oznámila, že žádné kroky proti manažerovi LDLC.com nebudou podniknuty, protože údajně jednal v sebeobraně.

Je to možná doopravdy tak a nebo je v tom třeba i něco jiné například to, že LDLC.com jsou hlavními partnery French Masters?

Zdroj: HLTV
Štítky: Geno