Přejít k hlavnímu obsahu

AKTUÁLNĚ: Delpan uzavřel s SK smlouvu

29. 5. 2011 | 21:17 Counter Strike 1.6
Generální ředitel SK Gaming Alexander "TheSlaSH" Müller potvrdil, že v poslední době mluvil s Marcus "Delpan" Larsson o možných detailech k uzavření smlouvy.
Výchozí obrázek

Generální ředitel SK Gaming Alexander "TheSlaSH" Müller potvrdil, že v poslední době mluvil s Marcus "Delpan" Larsson o možných detailech k uzavření smlouvy.

21:30 Generální ředitel SK Gaming Alexander "TheSlaSH" Müller prohlásil, že hvězda fnatic Marcus "Delpan" Larsson podepsal smlouvu. Důvod jeho přestupu je takový, že SK Gaming potřebovali nějákého hráče, který dokonale ovládá AWP a Delpan je právě považován za jednoho z nejlepších AWP hráčů světa, takže tímto se stává v SK hlavním nositelem zelené zbraně s optikou.

Po včerejších spekulacích ohledně přestupu Delpan do SK Gaming dle švédského bulváru rakaka.se si asi každý řekl, že je to nesmysl, ale jak se zdá, tak se jejich důvěryhodné zdroje nemýlily a doopravdy se Delpan s TheSlaSH domlouvali na podmínkách jeho přestupu.

Nedávno byl propuštěn z týmu Dennis "dennis" Edman, kterého nahradil pouze dočasně na švédskou World Cyber Games kvalifikaci Jimmy "allen" Allen, takže páté místo v týmu je tedy volné, takže nic nebrání tomu, aby Delpan mohl vstoupit do základní pětky SK Gaming.


TheSlaSH prozradil, že už delší dobu sledovali Marcuse a dokonce byl i na soupice nové sestavy SK pro rok 2011.

Alexander "TheSlaSH" Müller se k tomuto vyjádřil následovně "Je pravda, že jsme měli zájem o Delpan pro nový line-up pro rok 2011. Je to velký talent a zajímavý hráč."

Kromě toho generální ředitel SK Gaming s Marcusem už projednával i možné detaily smlouvy a zdá se, že obě strany našly výhodné řešení. TheSlaSH se k tomuto vyjádřil takhle  "Zrovna nedávno jsme diskutovali o možných detailech smlouvy s Delpan a našli jsme řešení, ale kdy si podáme ruce, tak to se ještě uvidí!"

Když se ho portál HLTV.org zeptal, jaké řešení našli, tak na to odpověděl slovy "Dohodli jsme se na podmínkách k uzavření smlouvy a obě strany jsou spokojeny."

To vše svědčí o tom, že doopravdy SK Gaming vyjednávají s Marcusem o jeho přestupu a dokonce jsou již i deatily smlouvy, ale jestli si obě strany plácnou, tak to je ještě psáno ve hvězdách, takže si budeme muset ještě počkat, zda se potvrdí vše, co portál rakaka.se vyslal do světa jako první.

Sestava SK Gaming

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Johan "face" Klasson
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson

Zdroj: HLTV
Štítky: SK Gaming