Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vidí LAN finále jednotliví kapitáni?

6. 6. 2011 | 21:27 Counter Strike: Source
Jelikož sešlo z původně plánovaných jednotlivých rozhovorů se zástupci všech čtyřech týmů, které se na LAN finále kvalifikovali, tak tu mám pro vás alespoň čtyři poněkud stručnější vyjádření.Štěpán 'hops' Jirout z eSuby:
Výchozí obrázek

Jelikož sešlo z původně plánovaných jednotlivých rozhovorů se zástupci všech čtyřech týmů, které se na LAN finále kvalifikovali, tak tu mám pro vás alespoň čtyři poněkud stručnější vyjádření.

Štěpán 'hops' Jirout z eSuby:

Tak do Brna se určitě těšíme, zase se společně sejdeme, pobavíme a snad, stejně jako minulou sezónu, to vyhrajeme. Co se týče tréninku, tak s tím to bylo poněkud složitější. Jelikož většina z nás má zkouškové, tak nic moc. Ale jakmile je čas, tak si k tomu sedneme. Určitě tam nepojedeme připraveni na 100%, ale můžu slíbit, že pro vítězství odvedeme maximum.

Adam 'Neci' Zoula z nEophyte:

Na Intel finále lig jsme se připravovali, jak nám čas a možnosti dovolily. Těšíme se, že si opět zahrajeme na lanu proti nejsilnějším českým teamům. Konkurence je velká. Jsou zde eXtatus, kteří v poslední době dokazují, že dokáží uhrát výborné výsledky nejen na online turnajích, ale hlavně na lanu. Dále eSuba, která obhajuje zasloužené první místo z předchozí sezony. Nakonec je tu tým "psích vojáku", kteří si zahrají finále Intel ligy poprvé. Jelikož jsme s nima ještě neměli tu možnost hrát, tak se na ně velice těším. Doufejme, že akce jako taková se vydaří a bude bez spoždení a dalších nechtěných problémů.

Dominik 'KLOCEK' Klotzmann z eXtatus:

Na finále se bohužel nemůžeme aktivněji připravit, protože pussy nám před týdnem utekl se školou na rafty, mě zklamalo zdraví a doufám, že se do čtvrtku ukážu taky někde jinde, než ve vlastnoručně vyhřívané posteli. Zase na druhou nám to může jenom pomoci. Nic se do Intelu nevyhrotí, „TO NAŠE“ máme skvěle nachozené a když do toho spadne několik hlav, tak si myslím, že naše prokletí se třetími místy bude ukončeno. V pátek máme domluvený bootcamp přímo ve Špalíčku, kde si ještě všechny naše chyby projdeme a doufáme v co nejlepší umístění.

Vašek 'smetysh' Směták z DOG Soldiers:

Myslím, že není potřeba zmiňovat jestli se na finále těšíme či netěšíme. Kvůli LAN finále se přece Intel liga hraje. S tréninkem to v poslední době bylo trochu slabší, jelikož nám více jak polovina týmu maturovala, naštěstí úspěšně. Neměla by to být nevýhoda, protože i ostatní týmy mají hráče, co mají zkouškové nebo maturity. Prostě trochu nešťastný termín pro trénink.  Do Brna určitě nejedeme jako favoriti, ale bedna je bedna! Někoho hold budeme muset porazit a uděláme pro to vše co bude v našich silách.

Díky všem čtyřem zástupcům za vyjádření a přeji hodně štěstí v bojích na LAN finále.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.