Přejít k hlavnímu obsahu

Letní clanbase přicházejí se změnami

6. 6. 2011 | 20:27 Counter Strike 1.6
Ještě se nedohrálo ani první play-off včera skončivší sezóny klanbází SteelSeries a už jsme pro vás spustili nové soutěže, tentokrát s přídomkem prázdninové. Co nás v následujících třech měsících čeká se dozvíte z následujících řádcích.Pojem prázdninová clanbase jsme použili již dříve. Ani tentokrát není jeho význam jiný. Stejně jako v minulém roce se jedná o podstatně volnější sezónu, ve které se nehraje o ceny. My však neleníme a prázdninovou sezónu využijeme k vyzkoušení několika novinek.
Výchozí obrázek

Ještě se nedohrálo ani první play-off včera skončivší sezóny klanbází SteelSeries a už jsme pro vás spustili nové soutěže, tentokrát s přídomkem prázdninové. Co nás v následujících třech měsících čeká se dozvíte z následujících řádcích.

Pojem prázdninová clanbase jsme použili již dříve. Ani tentokrát není jeho význam jiný. Stejně jako v minulém roce se jedná o podstatně volnější sezónu, ve které se nehraje o ceny. My však neleníme a prázdninovou sezónu využijeme k vyzkoušení několika novinek.

V prvé řadě nás čeká úplně nová soutěž. Ta nese název SteelSeries 2v2 Pistols. Variantu, kde spolu na čistě pistolkových mapách soupeří dva hráči už podporujeme delší dobu, tentokrát si vzájemné souboje vyzkouší dvoučlenné týmy. O setrvání nové soutěže rozhodne právě aktivita v její premiérové sezóně. Milovníci pistolek tedy hrajte, hrajte a zase hrajte.

Kromě nové soutěže nás čekají také změny v maplistech již zavedených soutěží. Změny se podle všeho nedotknou klasických de_map, ale AIM, AWP a FUN soutěže čeká podstatné rozšíření maplistu. O konkrétních změnách vás budeme informovat již brzy.

Na závěr nezbývá než popřát hodně zábavy v letních soutěžích a hlavně krásné léto a pohodové prázdniny studentům, pracujícím pak nepříliš úmorné horko, ať se v práci moc nepotí.


Zdroj: PLAYzone
Štítky: Clanbase