Přejít k hlavnímu obsahu

Hitch do Cracked!

8. 1. 2012 | 16:45 Hitch do Cracked!
Call of Duty 4 sekce tuzemského celku Cracked Gamers přijmají pátého a posledního hráče do týmu. Nový článek je velmi známým borcem tuzemského progamingu, víte o koho jde?
Výchozí obrázek

Call of Duty 4 sekce tuzemského celku Cracked Gamers přijmají pátého a posledního hráče do týmu. Nový článek je velmi známým borcem tuzemského progamingu, víte o koho jde?

Přenesme se na štědrý den minulého roku, kdy byl oficiálně oznámen vyhazov Petra Dumka alias cDeho, který nestačil po herní stránce. Od té doby kádr zkoušel a hledal vhodnou náhradu a vida, povedlo se. Do týmu se tak oficiálně přidává bývalý člen ThOmasovců a klanů jako Next Evolution či nEophyte - Martin "Hitch" Srp. Více z obsáhlého vyjádření kapitána týmu - Tomáše "GLady" Čecháčka.

hitch.jpg

Zdravím všechny příznivce a fanoušky cracked gamers, není to dlouho co jsme oznámili odchod cDeho z našeho teamu a začli se poohlížet po nové nahradě. Zkoušeli jsme jak  tuzemské hráče tak i nějaké zahraniční. Někteří zahráli lépe nekteří hůře, ale nic se nevyrovnalo atmosféře když jsme hráli s Hitchem. Ihned všechny zase hra začla bavit, všichni se soustředili jen na hru a bylo to prostě znát. Poté jak jsme s hitchem dohráli tak mi všichni z teamu začli psát že chtějí hrat s ním. Konečně máme celou sestavu a já jsem velice rád že můžu u nas přivítat Hitche. Je to nejen skvělej hrač ale i kamarád. Pro mnohé znás to bude nejspíše poslední team, měnit nechceme a nikdy jsme nechtěli.  Začíname se společně připravovat na nadcházející lanky, s největší pravděpodobností nas budete moci vidět na Dockyardu v maďarsku a na Grunex EU. Na závěr bych chtěl poděkovat všem za projevenou důvěru v naš team a hlavně bych chtěl poděkovat Tufuovi za všechno co pro nás dělá.

Cracked-Gamers CoD4:

{#Česká Republika} Tomáš "GLady" Čecháček
{#Česká Republika} Josef "jANYY" Janoušek
{#Česká Republika} Vladimír "blade" Lisický
{#Česká Republika} Jiří "neitheR" Černý
{#Česká Republika} Martin "Hitch" Srp