Přejít k hlavnímu obsahu

Vítězem se stává eSuba!

20. 10. 2012 | 11:04 League of Legends
Celý dnešní den se budou hrát skupiny a večer ještě první kolo playoff. Již během dneška zjistíme, kdo postoupí a s kým se budeme muset rozloučit.Konečný výsledek!Na zbytek fotek se můžete podívat na FB tryhardu!
Výchozí obrázek

Celý dnešní den se budou hrát skupiny a večer ještě první kolo playoff. Již během dneška zjistíme, kdo postoupí a s kým se budeme muset rozloučit.

Konečný výsledek!

Na zbytek fotek se můžete podívat na FB tryhardu!

1.  eSuba.Intel   
2. eEriness Seasonic 
3. eXtatus.EIZO 
4. Maserati Rock 
5.-6. Necroraisers , Gunrunners 

LIVE REPORT

Finále Do finále jde eSuba a eEriness. eSuba má díky WB jednu výhru k dobru a stačí jí vyhrát jednu mapu. To se nakonec také daří a eSuba se stává mistry ČR! Gratulujeme. eEriness končí druzí.

Druhý den Ve finále WB se daří lépe eSubě, která poráží eXtatus ve dvou hrách. Ve spodní části pavouka to jsou zase eEriness, kteří vyhrávají 2:0 proti Maserati Rock. Následně se eEriness podaří vyhrát i dva zápasy proti eXtatus a jsou ve finále! Maserati 4., eXtatus 3. 

13:45 Začíná další zápas, hráči jsou po obědě a připraveni. eEriness proti Gunrunners a eXtatus proti Necroraisers.

11:10 Maserati Rock i eSuba si udrželi nasazení z první hry a dokázali hladce vyhrát i druhé kolo. První zápas tedy vyhrávají a jsou o krůček blíže k postupu do playoff.

10:00 První hru vyhrává Maserati Rock a eSuba. Začalo druhé kola, GRS a Necroraisers teď musí vyhrát, aby mohli získat body z prvního zápasu!

Skupina A

eXtatus.EIZO
Maserati Rock
Necroraisers

Skupina B

eSuba
eEriness
Gunrunners

Seznam zápasů:

9.00
Gunrunners vs. eSuba     
Maserati Rock vs. Necroraisers      

13.30
eEriness vs.  Gunrunners
eXtatus vs. Necroraisers

16.00
eEriness vs.  eSuba
eXtatus vs. Maserati Rock

19.30
1. kolo WB 1
1. kolo WB 2