Přejít k hlavnímu obsahu

Zahrajte si NHL 13 a MoH Warfighter zdarma !

3. 11. 2012 | 09:25 Všechny hry
AKCE platí do 11.11.2012 !EA SPORTS NHL 13Hokejová revoluce začíná!
Výchozí obrázek

AKCE platí do 11.11.2012 !

EA SPORTS NHL 13

Hokejová revoluce začíná!

EA SPORTS NHL 13 přináší největší změny v této herní sérii od premiéry ovládacího systému Skill Stick v NHL07. Díky zcela novým systémům bruslení a umělé inteligence přinese NHL 13 herní zážitek, který věrně zachytí rychlost, kreativitu i různé herní strategie hokeje v NHL. Mezi další novinky patří vzájemné propojení fanoušků se spoluhráči a světem skutečného hokeje v nových režimech či dokonce prostřednictvím mobilní aplikace.

Medal of Honor Warfighter!

Autentická hra. Autencická výzbroj. Autenticita, jak jsme ji dosud nezažili.

Série Medal of Honor se zrodila před téměř 13 lety. Vždy v ní byl kladen důraz na realistické zpracování a úctu k samotným vojákům – a tento postoj zůstal zachován až do dnešních dnů. Naším cílem je stavět vás do role skutečných vojáků, ať již to je ve 2. světové válce či v nějakém moderním konfliktu. Dbáme na to, aby byl zážitek z Medal of Honor realistický do těch nejmenších detailů – od zvuků střelby až po zpracování herních lokací. Poprvé v historii série Medal of Honor úzce spolupracujeme nejen s příslušníky jednotek Tier 1 ze Spojených států, ale i s jejich „kolegy“ z celého světa, včetně polských GROM, australských SASR, německých KSK a dalších. Danger Close navázali vztahy s výrobci vojenského vybavení a zbraňových systémů, z jejichž dílen pochází výbava příslušníků Tier 1 nasazovaných v zámoří. Žádná jiná herní série nenabízí takovou míru realističnosti jako Medal of Honor.

 

A pozor.. rozjíždíme streamovací kanál SkillZone stream - pokud chcete zkusit streamovat, informace najdete na http://SkillZone.cz nebo http://facebook.com/SkillZone.stream