Přejít k hlavnímu obsahu

Cracked Gamers se rozšiřují o Battlefield 3 sekci

Klan Cracked Gamers se rozšiřuje o novou sekci a to pro hru Battlefield 3! Detaily odkud jednotlivý hráči této sekce pochází, tedy přes jaké klany se dostali až ke Cracked Gamers, spolu s vyjádřením kapitána týmu, Vám již osvětlí původní zpráva právě od Cracked Gamers ;)
Výchozí obrázek

Klan Cracked Gamers se rozšiřuje o novou sekci a to pro hru Battlefield 3! Detaily odkud jednotlivý hráči této sekce pochází, tedy přes jaké klany se dostali až ke Cracked Gamers, spolu s vyjádřením kapitána týmu, Vám již osvětlí původní zpráva právě od Cracked Gamers ;)

  
Je to pár dní, co jsme vám oznámili posilu v podobě Petera "MeGo" Maslika do naší StarCraft 2 Academy sekce. Nyní můžeme s radostí říct, že vítáme další, velmi ambiciózní sekci.

Naše nová sekce nás bude hájit na poli hry Battlefield 3! Dalo by se říct, že po BenQ Grunex Challenge, kde tato sekce pod vedením Lukáše "Reneg4d" Vlka dokázala vyřadit z playoff i favority na vítězství - tým eEriness, a obsadit tak 4. místo na celé akci, by se mohla řadit mezi 5 nejlepších týmů u nás vůbec.

Historie týmu se datuje už od samých začátků, co BF3 spatřilo světlo světa (tehdejší amatérský klan Reckraiders). Někteří hráči, co dříve s touto sekcí působili, se přidali k týmu FeW GamerS a ten zbytek putoval přes týmy IPT, Art Clan či Premium Gaming. Jejich poslední zastávkou byla euPHORIA, odkud přechází právě k nám, do Cracked Gamers.

(BF3 sekce na BGCH ještě v barvách euPHORIE)

Co se týká plánů do budoucna, tak dle slov kapitána se hodlá sekce zúčastnit každého online či offline turnaje a my je v tom budeme jedině podporovat i přesto, že se teď moc turnajů nechystá. "S pravidelným tréninkem, správnou motivací a dávkou trpělivosti se můžeme dostat na vrchol BF3 scény a konkurovat těm nejlepším", připomíná Lukáš Vlk.

Nová Cracked Gamers.Battlefield 3 sekce:

  • Lukáš "Reneg4d" Vlk (kapitán)
  • Martin "Frydma" Frydrych (zástupce kapitána)
  • Vojta "BLackYcz1" Musil
  • Jan "Hreeik" Čech
  • Michal "MemphiiiS" Damec
  • Alex "AlexGOTowned" Rajchl

Vyjádření kapitána Lukáše Vlka:

"Ahoj, rád bych předem poděkoval vedení Cracked Gamers za rychlou komunikaci a ještě lepší spolupráci. Už delší dobu jsme si nebyli jistí spoluprácí s Euphorií a proto jsme se poohlíželi po něčem novém. CG patřilo mezi nejrychlejší nabídky a jelikož klan patří mezi ty lepší v ČR, neváhali jsme. Do budoucna by jsme rádi reprezentovali klan především na různých offine akcích a samozřejmě i v pravidelných turnajích na herních portálech. Věřím, že s pravidelným tréninkem, silnou vůlí a trochou štěstí dokážeme konkurovat i těm nejlepším celkům jako je například eSuba, Gunrunners nebo Few. Za celý tým ještě jednou díky a doufám, že vás nezklameme."

Za celý tým Cracked Gamers bych chtěl novou sekci přivítat mezi námi a doufáme, že naše spolupráce bude jen vzkvétat. Vítejte!