Přejít k hlavnímu obsahu

Report z nightcupů #94, #95

6. 4. 2013 | 19:58 League of Legends
Každou sobotu měří několik desítek týmů z České a Slovenské republiky síly v League of Legends Alienware Nightcupu. Přinášíme vám výsledky z posledních dvou.League of Legends Alienware 5v5 NightCup #94
Výchozí obrázek

Každou sobotu měří několik desítek týmů z České a Slovenské republiky síly v League of Legends Alienware Nightcupu. Přinášíme vám výsledky z posledních dvou.

League of Legends Alienware 5v5 NightCup #94

30.3 2013 v 16:00 zasedlo k počítačům 47 týmu, což je oproti minulým měsícům slabý odvar.
Z první desítky MČR klasifikace se zůčastnili pouze iNfernity SPIRE, kteří se momentálně drží na třetí příčce, a PixeL kteří drží sedmou příčku. 


Infernity i PixeL prošli hladce do semifinále, kde si PixeL po 26 minutách poradil s Infected gaming. Infernity čekal v semifinále tým okolo bývalého junglera eXtatusu - dejva, který přesedlal na mid a kompletně rozebral iNfernity svou Anivií. Po 42 minutách vyrovnaného boje zvítězil tým  POTATO.

Ve finále se tedy potkali týmy PixeL a POTATO. Vítězství a sním i největší porci bodů do MČR klasifikace si odnesl tým PixeL. Gratulujeme.
Zápas o třetí místo nebyl odehrán a tak výhra připadla iNfernity.

League of Legends Alienware 5v5 NightCup #95

Další týden tj. 7.4. 2013 se účast zvedla na 53 týmů, pořád jde ale o nízké číslo při srovnání s minulostí. Opět se zůčastnili týmy z bedny minulého nightcupu,  PixeL,  POTATO a 
iNfernity SPIRE, kteří hráli ve značně okleštěné a pozměněné sestavě. Poslední dva zmiňování se potkali už ve třetím kole a vítězně z tohoto duelu opět vyšel tým POTATO. 

POTATO se bez problémů probojovalo až do finále, když si v semifinále poradili s   Peasants Gaming. Druhým finalistou byl pak vítěz minulého turnaje PixeL který udolal po čtyřicetiminutové hře aim je piča, složený z bývalých hráčů eEriness. 

Finále tedy proběhlo ve znamení remaku minulého týdne. V odvetě, která proběhla o pár dní později se lépe dařilo týmu PixeL kteří si odnáší další vítězství a mohutně snižují náskoky svých soupeřů v MČR klasifikaci.

Třetí místo si odnesl tým aim je piča.