Přejít k hlavnímu obsahu

Gunrunners získávají kvalitní slovenskou sekci

24. 6. 2013 | 21:23 Counter-Strike 2
Známá česká multiherní organizace Gunrunners po delší době opět nabírá Counter-Strike sekci.Už nějaký ten měsíc jsme Counter-Strike sekci u Gunrunners postrádali, CS:GO dokonce organizace zatím nepodporovala vůbec. Ovšem po mnohých nabídkách i Gunrunners zkouší štěstí a do svých řad získávají sekci v populární FPS střílečce Counter-Strike: Global Offensive.
Výchozí obrázek

Známá česká multiherní organizace Gunrunners po delší době opět nabírá Counter-Strike sekci.

Už nějaký ten měsíc jsme Counter-Strike sekci u Gunrunners postrádali, CS:GO dokonce organizace zatím nepodporovala vůbec. Ovšem po mnohých nabídkách i Gunrunners zkouší štěstí a do svých řad získávají sekci v populární FPS střílečce Counter-Strike: Global Offensive.

Nyní se ovšem rozhodlo vedení této organizace "picknout" do svých řad jednu z nejkvalitnějších sekcí na naší scéně. Pětice pod vedením Mateje 'MoOnTy' Kandlbauera v poslední době ustálila sestavu a předvádí vyrovnané výkony. Hráči už mají zkušenosti z nejedné lan akce, včetně nedávného finále Cinema City Finals v Polsku.

Sestavu Gunrunners uvidíme již za necelých čtrnáct dní na zlínské lan party Max Quietus Day 2013, kde se uskuteční i lan finále PLAYzone GIGABYTE Ligy.

1

Nová sestava Gunrunners.CSGO - Zleva: queztone, MoOnTy, ecko, benq1, sniper

Vyjádření kapitána Mateje "MoOnTy" Kandlbauera:

"Nakoľko je ťažke opúšťať organizáciu NecroRaisers, neviem nájsť tie správne slová ohladne odchodu našej sekcie. V prvom rade by som sa chcel poďakovať Tomášovi Jindrovi, Přemyslovi Hermannovi a samozrejme partnerom organizace, který nás podporovali. Dôvody nášho prestupu do klubu GUNRUNNERS nebudem verejne prezentovať nakoľko to nie je informácia pre verejnosť. Jedno môžem len zdôrazniť, ponuka GRS sa neodmieta."

Vyjádření majitele organizace Ondřeje "Unstable" Šimčíka:

"Již od vydání Counter Strike: Global offensive jsme uvažovali o začlenění kvalitní sekce, hrající tuto hru, do organizace Gunrunners. I přes spoustu žádostí, které nám chodily na email, jsme však nechávali otevřené dveře spíše hráčům, jenž mají něco za sebou a víme, co od nich očekávat. Po přibližně deseti měsících od vydání CS:GO vkládáme důvěru do hráčů, kteří si to opravdu zaslouží a prokazují dlouhodobě výborné výsledky. Věřím, že naše spolupráce bude dlouhodobého charakteru a k prospěchu obou stran."

Nynější sestava Gunrunners.CSGO:

{#Slovenská Republika} Matej 'MoOnTy' Kandlbauer
{#Slovenská Republika} Tomáš 'benq1' Masaryk
{#Slovenská Republika} Erik 'ecko' Koširer
{#Slovenská Republika} Filip 'sniper' Melicher
{#Slovenská Republika} Richard 'queztone' Strnatko

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.