Přejít k hlavnímu obsahu

Slečny hrají ve SkillZone zdarma

3. 7. 2013 | 20:14 Všechny hry
I když to venku zatím nevypadá, tak léto je tady a s ním pro většinu školáků i oddech. No a je třeba jít tomu létu trochu naproti.Letní akce ve SkillZone Praha:
Výchozí obrázek

I když to venku zatím nevypadá, tak léto je tady a s ním pro většinu školáků i oddech. No a je třeba jít tomu létu trochu naproti.

Letní akce ve SkillZone Praha:

SLEČNY ZDARMA:
Protože chceme dokázat, že u PC nesedí jenom kluci, máme zde opět velkou akci pro děvčata - V Červenci si k nám mohou přijít slečny, (dámy, mamky či babičky) zahrát KAŽDÝ DEN zdarma na dvě hodiny. A až zase bude mužská část nadávat, že „zase jenom holky“ tak pánové myslete – děláme to pro vás :)

FACEBOOK:

Potěšíme také i všechny naše facebookové fanoušky, kteří mohou zdarma získat 3 hodiny do Skillu. Stačí být fanouškem stránky PC Herna SkillZone (Herní klub), pod tuto fotku na facebooku napsat komentář  a v herně si o hodiny při příští návštěvě říct :) Akce platí až do 31.7.2013.

VIP Bootcampy pro teamy:
Máme zde i možnost bootcampů pro teamy – v uzavřené místnost s 5ti až 12ti PC. Pokud máte zájem si pořádně potrénovat, ozvěte se na email info@skillzone.cz. Přes prázdniny jsme schopni udělat bootcamp kdykoliv. Je třeba nás o předpokládaném termínu informovat co nejdříve – minimálně 3 dny předem. Nabídka platí po celé prázdniny.

Celodenní a nočky KDYKOLIV:
Samozřejmě přes celé prázdniny máte možnost si dojít zahrát na nejen na pár hodinek, ale i přes celý den (12:00 – 20:00) nebo noc (21:00 – 8:00) za naše velice příznivé ceny. V pátek i v Sobotu máme pravidelný noční provoz, ale otevřeme kdykoliv (po včasné předchozí domluvě) minimálně pro 8 hráčů.

poukazka_3_hodiny
Oficiální web: www.SkillZone.cz
Facebook: https://www.facebook.com/CyberCafeSkillZone