Přejít k hlavnímu obsahu

Penalizace hráče Hoření za nesportovní chování

Admin tým herní sekce TrackManie na PLAYzone se rozhodl udělit bodovou penalizaci hráči Hoření, za jeho non-fairplay chování, které předvedl v minulých dnech (v rámci finále lig).Hoření se probojoval na finále Logitech ligy v TrackManii, které se konalo minulý víkend (5.-7.7.) ve Zlíně. Do turnaje se kvalifikovalo 9 hráčů, nicméně na místo jich dorazilo pouze 8 - Hoření chyběl.
Výchozí obrázek

Admin tým herní sekce TrackManie na PLAYzone se rozhodl udělit bodovou penalizaci hráči Hoření, za jeho non-fairplay chování, které předvedl v minulých dnech (v rámci finále lig).

Hoření se probojoval na finále Logitech ligy v TrackManii, které se konalo minulý víkend (5.-7.7.) ve Zlíně. Do turnaje se kvalifikovalo 9 hráčů, nicméně na místo jich dorazilo pouze 8 - Hoření chyběl.

Hoření nicméně adminům nedal vědět, což považujeme za to nejmenší, co v takové situaci mohl udělat. Kdyby se nám ozval pár dní, nebo i den, předem, mohli jsme s touto situací něco dělat a poslat na finále ligy hráče, který skončil v kvalifikaci za ním. Máme silné podezření, že tak neudělal, aby zabránil účasti náhradníkovi, který by se tak mohl dostat v MČR kvalifikaci před něj - nicméně mnohem důležitější je pochopitelně samotný fakt, že nám nedal vědět včetně jeho následného chování.

Odpověděl až po dotázání adminy a některé jeho odpovědi byli přinejmenším dosti nevhodné. Zároveň se již v minulosti zachoval nejednou nesportovně, když urážel adminy hry a PLAYzone jako takovou.

Proto jsme se rozhodli Hořeního penalizovat a z MČR kvalifikace mu sebrat 400 bodů (tj. počet bodů za 1. místo na finále Logitech ligy) + vyloučení z MČR bodování do konce prázdnin, tedy srpna. 

Na druhou stranu bych rád upozornil, že tuzemská komunita TrackManie je jinak vzhledem k pravidům vzorná a toto je jen velmi vyjímečná situace.