Přejít k hlavnímu obsahu

MČR 2013 vyvrcholí na veletrhu FOR GAMES

Praha, ČR – 15. července 2013 – Společnost PLAYzone, pořadatel oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, dnes oznámila, že třetí sezóna obnoveného seriálu MČR vyvrcholí na 2. ročníku veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES.
Výchozí obrázek

Praha, ČR – 15. července 2013 – Společnost PLAYzone, pořadatel oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, dnes oznámila, že třetí sezóna obnoveného seriálu MČR vyvrcholí na 2. ročníku veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES.

Samotné FOR GAMES 2013 (http://www.forgames.cz) bude konáno ve dnech od 10. do 13. října v PVA EXPO v pražských Letňanech a přesně v těchto dnech zde bude rovněž hoštěno i finále 3. sezóny oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, které organizuje společnost PLAYzone (http://www.playzone.cz/). MČR 2013 bude pak na místě vyhrazena samostatná hala o rozloze 800m2.

Tato nejprestižnější akce na poli českého a slovenského profesionálního a poloprofesionálního hraní sice bude pouze pro týmy a hráče, kteří se kvalifikují skrze MČR klasifikaci, ale spousta zábavy a doprovodného programu bude přichystána i pro návštěvníky veletrhu a diváky u streamu zkušeného štábu PLAYzone TV. Například nás čeká velká stage s bohatou show plnou vychytávek partnerů akce, soutěží pro návštěvníky nebo třeba živý komentář všech turnajů, jenž obstarají komentátoři společně s adminy a celebritami níže uvedených her.

Finále se odehraje v titulech Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, StarCraft II, DotA 2, FIFA 13 a TrackMania Nations o ceny přesahující půl miliónu Kč. A kromě toho, že se finále MČR 2013 stěhuje od svého obnovení mimo prostory Kongres hotelu Jezerka, představí další velkou novinku – vůbec poprvé nepůjde o BYOC akci (každý si musí přivést vlastní počítač). Na místě bude pro každého soutěžícího přichystána HAL3000 MČR herní sestava nejnovější generace a nabušené Alienware notebooky.

Projekt MČR vzniká a běží za podpory generálních partnerů NVIDIA, INTEL, Western Digital, CZC.cz, GIGABYTE, Philips, AlienWare, HAL3000, Logitech,  AVerMedia, Electronic Arts, hlavních partnerů SeaSonic, Playman, Comgad, SCORE,  FakaHeda a mediálních partnerů Games.cz, Zing.cz, Sector.sk, TRYHARD.cz.

O Mistrovství České republiky v počítačových hrách

Mistrovství ČR v počítačových hrách je vrcholnou akcí profesionálního a poloprofesionálního hraní (progamingu) České i Slovenské republiky. Turnaj s dlouholetou tradicí byl obnoven po tříleté pauze v roce 2011 a jeho pořadatelem je od roku 2011 společnost PLAYzone s.r.o. Aktuálně se pod její taktovkou připravuje třetí ročník, který naváže na finále MČR 2012 z Kongres hotelu Jezerka.

O PLAYzone.cz

Server www.playzone.cz je zaměřen na podporu a rozvoj online her v České republice a na Slovensku. Každý den přináší kompletní zpravodajství z domácí i zahraniční hráčské scény. Pro komunity pořádá krátkodobé i dlouhodobě trvající soutěže. Web www.playzone.cz nabízí množství komunitních funkcí jako fórum, blogy, soutěže, sázkový systém a desítky dalších. Součástí je i jediná herní online televize v České republice. Provozovatelem portálu je společnost PLAYzone s.r.o.

Štítky: MČR