Přejít k hlavnímu obsahu

Formuje se nový tým ROCCAT?

21. 7. 2013 | 11:43 Counter-Strike 2
Vítr změn na CS:GO scéně nekončí a s vánkem přichází i první zvěsti o nově vytvářejícím týmu, který se formuje s několika známými tvářemi.Dnes už bývalý člen Anexis Sam "RattlesnK" Gawn lehce naznačil možné složení nové sestavičky, která by měla rozhodně potencionál se prát na úrovni evropské špičky. Zmínil hned dva své bývalé kolegy Jima "Mx" Smale and George "hudzG" Hoskinse.
Výchozí obrázek

Vítr změn na CS:GO scéně nekončí a s vánkem přichází i první zvěsti o nově vytvářejícím týmu, který se formuje s několika známými tvářemi.

Dnes už bývalý člen Anexis Sam "RattlesnK" Gawn lehce naznačil možné složení nové sestavičky, která by měla rozhodně potencionál se prát na úrovni evropské špičky. Zmínil hned dva své bývalé kolegy Jima "Mx" Smale and George "hudzG" Hoskinse.

Šeptá se táke o možném připojení bývalého hráče Dignitas a to konkrétně Joshe "steel" Nissana. Ten z týmu odešel po neshodách, které nastaly při řešení a plánování dalších cílů sekce. K tomu by se připojil i tým starých mTw a to Andre "nooky" Utesch a James "wilzOOO" Wilson, kteří ze steelem tvořili jednu dobu kvalitní lajnu.

roccat


Najednou máme kvalitní tým jako víno a kdyby kluci získali podporu od svého starého mTw managera Markuse "botman" Freye, hned by se jim lépe dýchalo. Botman jako zaměstnanec ve známé firmě ROCCAT by jim rozhodně poskytl kvalitní záštitu pod svými křídli. Za několik dní se sami přesvědčíme, které informace byly pravdivé a které nikoliv.

Údajná sestava:

{#Velká británie} Jim "Mx" Smale
{#Velká británie} George "hudzG" Hoskins
{#Velká británie} James "wilzOOO" Wilson
{#Kanada} Josh "steel" Nissan
{#Německo} Andre "nooky" Utesch

Zdroj: cadred.org
Štítky: Dignitas, mTw, Roccat